Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Sammensatte Vitaminer

I denne kategori finder du et udvalg af kosttilskud med flere end et slags vitamin i.

Læs mere om vores kvalitetskosttilskud med vitaminer, lige her >>

Sammensatte vitaminer - Hvad er det?

Produkterne med flere vitaminer end bare ét, men stadig ikke er multivitaminer. Et multivitamin blander mange forskellige vitaminer, hvor sammensatte vitaminer blot indeholder fx alle B-vitaminer eller to vitaminer der supplerer hinanden godt.

B-vitamin kompleks

Der findes 8 b-vitaminer (B1, B2, B3, B5, B7, B9 og B12), de har alle en forskellig virkning i kroppen, men flere af dem har en betydning for nervesystemet. Også energistofskiftet og immunforsvaret påvirkes af visse b-vitaminer. Der findes mange b-vitamin komplekser, det er nemlig et populært kosttilskud, særligt blandt veganere og vegetarer.

Sammensatte C-vitamin Kosttilskud

C-vitamin er kendt fra citrusfrugter og for at gavne immunsystemet. Vores brands har peppet det almindelige C-vitamin op, og tilsat bl.a. Calcium og Magnesium, Hyben og citron og vitamin E og fosfolipider. Disse tilsatte ingredienser giver dit c-vitamin produkt en forstærket effekt, eller et produkt med med optagelighed.

Vitaminer - Effektive til specifikke formål

Sammensatte vitaminer er en ikke en erstatning for multivitaminer, da de ikke dækker så bredt. Dog Ville det ikke være klogt, at tage både et vitamin og et multivitamin, da du ville overskride din daglige dosis. Rådfør dig derfor ved din læge, hvis du overvejer at gøre sådan.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os