Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
OrganiCup Menstruationskop (Model A)
Organicup

OrganiCup menstruationskop model A - 1 stk.

Varenummer:8156
Spar 16%

171,95 kr

Spar 20%

179,00 kr

Pris nu: 143,00 kr 143

Beskrivelse

 • Menstruationskop til brug ved menstruation.

  OrganiCup er den revolutionerende menstruationskop, der let opsamler menstruationen, hvorfor man slipper for gener som lugt, udtørrethed, svamp, smerter mm. OrganiCup giver en ukompliceret menstruationsperiode, er økonomisk fordelagtig da det nedbringer forbrug af bind og tamponer, samt er miljøvenlig! OrganiCup holder i op til ti år, og kan bruges i op til 12 timer ad gangen.

  Model A: Til kvinder, som ikke har født vaginalt.
  Model B: Til kvinder, som har født vaginalt.

  Link til producent: OrganiCup ApS

Ingredienser

 • 100 % medicinsk silicone.

Dosering

 • Indsættelse
  1. Steriliser koppen i en grydemed kogende vand i 5minutter hver måned førførste brug.

  2. Vask altid hænderne førhåndtering af koppen.

  3. Fold kop som vist.Tip: For at gøre indførelsenlettere, kan du med fordelbenytte enten vand ellervandbaseret gel. Brug ALDRIGsilikonebaseret gel.

  4. Indsæt OrganiCupsammenfoldet. Den kan foldesig ud før den er fuldt indsat,men fortsæt blot indførelsenindtil stilken ikke er synligudefra. Du kan tilpasse detteved at klippe noget af stilken.

  Udtagning
  1. Hav ikke din OrganiCup indsat i mereend 12 timer ad gangen, uden at tømmeden. Hvor ofte din OrganiCup skal tømmes, afhænger af din blødningsmængde.

  2. Vask altid hænderne før håndtering afkoppen.

  3. For at fjerne din OrganiCup, skal dutrække i stilken imens du bruger dinemavemuskler til at skubbe OrganiCupnedad indtil du kan nå bunden. Trykforsigtigt på bunden for at frigørevakuumet og træk Organicup ud.

  4. Tøm indholdet i toilettet, rens koppen(husk luft hullerne) og indsæt den igen.Hvis du ikke har adgang til vand, kan dubruge toiletpapir til at rense den, ogvaske koppen når det igen er muligt.

Se lignende produkterVaren tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader