: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Jala-Helsekost Julekalender: Nu kun 628,95 kr. - Shop her >>

OrganiCup ApS

OrganiCup laver menstruationskopper i medicinsk sillikone.

Produktet findes i to størrelser som begge er alsidige, læs mere om dem lige her >>

Økologisk Menstruationskop - Alternativ til bind og tamponer

Denne hygiejneløsning er et bæredygtigt alternativ til de traditionelle bind og tamponer, som mange kvinder benytter sig af. Bæredygtigheden kommer af, at man ikke skal smide koppen ud efter hver blødning. Man tømmer blot "koppen", vasker den og så er en klar igen. Du skal derfor ikke smide noget ud mere.

OrganiCup - Hvordan skal den bruges?

OrganiCup er nem at bruge, men den kræver ofte lidt tilvænning og øvelse. Koppen skal indsættes i vagina, med kopdelen opad. Dette kan gøres ved at folde koppen, og den kan hjælpes på vej med vand eller vandbaseret glidecreme. Det er vigtigt at slappe af, og finde en behagelig stilling at indføre koppen i. Det er vigtigt af OrganiCup folder sig helt ud, ellers kan man opleve lækager.

Du kan have OrganiCuppen i, i op til 12 timer. Man skal som tommelfinger regel, tømme koppen et par gange om dagen. I starten bør man tømme og checke sin kop oftere, så man får et indblik i hvor ofte man bør tømme den.

OrganiCup - Hvilken størrelse?

Organicup kommer i 2 størrelser, A og B. Model A er velegnet til de kvinder der ikke har født, eller har født via kejsersnit. Model B er så til de kvinder der har født naturligt. Forskellen er, at Model B er en smule større en Model A.

Bæredygtigt Alternativ

Ved brug af tamponer og bind produceres der meget affald og restemballage. Dette er en belastning på miljøet som nemt spares ved at vælge OrganiCup. Det er ikke kun miljøet du hjælper, det er også din tegnebog. Du har ikke nogen månedlige udgifter i forbindelse med din menstruation, og én OrganiCup kan holde i op til 10 år.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader