Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Dr. Reckeweg

De homøopatiske lægemidler fra Dr. Reckeweg omfatter et bredt spektrum af homøopatiske kompleksmidler. At et homøopatisk lægemiddel er et kompleksmiddel, betyder, at præparatet indeholder flere enkeltsubstanser, som hver især har en særlig indflydelse.

De kompetente medarbejdere hos Dr. Reckeweg, flere med doktorgrad, sikrer, at alle myndighedskrav til lægemidlerne altid er opfyldt.

Læs mere om Dr. Reckeweg her >>

Hvem er Dr. Reckeweg?


Dr. Reckeweg er en familievirksomhed, der har eksisteret i mere end 70 år. Dr. Reckeweg har i alle årene stået for velafprøvede og letoptagelige homøopatiske lægemidler. Homøopati - et begreb fra græsk - er et samlet terapisystem, der understøtter organismen i dens bestræbelser på helbredelse på en blid måde.

Dr. reckeweg's mission er, at producere homøopatiske lægemidler, på en ansvarlig måde. Deres navn står får pålidelig, kvalitet og research.

Sådan startede det:
Stifteren Heinrich Reckeweg var oprindeligt skolelærer men hans helbred var skrøbeligt. Efter at have kæmpet med kronisk nyrebetændelse, tuberkulose og sygdom i halsen i mange år fik han tilkendt førtidspension. Heinrich lærte i disse år på sin egen krop hvor ineffektiv medicinfabrikkernes medicin, dengang som nu, var til at kurere patienter.

Heinrich tog derfor sagen i egen hånd, og han tilegnede sig gennem selvstudier viden i naturlig medicin og blev alternativ behandler.

Hvorfor vælge Dr. Reckeweg?
Alle produkter er altid fremstillet med udgangspunkt i den nyeste forskning, og produkterne bliver på nuværende tidspunkt solgt i mere end 40 lange verden over. Derudover har de hollistiske produkter eksisteret siden 1947, og dette giver Dr. Reckeweg en god portion viden og erfaring.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os