Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Holistica-Medica A/S

Holistica Medica specialisere sig i holistiske behandlingsformer som homøopati og Chakra. De har stor fokus på urter, rødder og planter.

Læs mere om det spændende mærke og deres produktserie lige her >>

Hvad er Holistica Medica?

Holistica Medica er en virksomhed hvis produkter tager udgangspunkt i den "holistiske" behandling og den homøopatiske tankegang.

De udvikler og producerer deres egne produkter, med hjælp fra uddannede og vidende medarbejdere. De råder over ufattelige 1600 forskellige urter, som de benytter i deres produkter. Holistica var en af de allerførste godkendte producenter af homøopatiske midler herhjemme. De blev grundlagt i 1992.

Homøopatiske Midler - Holistica Medica

Deres "-sin" serie er kendt for at være høj kvalitet. De er alle af mulige at dosere i dråbeform og indholder virkestoffer i stærkt fortyndede og bearbejdede mængder. Blandt de populære produkter i denne serie findes Nersin, Infeksin og Masin.

Chakramedicin

Chakra er et term der stammer fra den gammel indiske filosofi om, at der findes 7 forskellige energicentre i kroppen. Disse energicentrer skal ifølge filosofien være i balance, hvilket man kan opnå på forskellige måder. Disse dråber til din Chakra, findes i en variant til hver af de 7 chakraer.

Vitamun - Vitaminer med Urter

Holistica Medica har brugt deres ekspertise indenfor urter til at skabe en vitaminpille, der indeholder de helt rigtige urter. I Vitamun er der 10 forskellige urter, hvor nogle kan findes herhjemme og andre er lidt mere eksotiske. Pillen indeholder også en nøje udvalgt sammensætning af vitaminer og mineraler. Midtvejspillen er en udgave, der er specielt lavet det modne publikum. Homøopatisk lægemidler er uden godkendte terapeutiske indikationer. Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brugen af dette lægemiddel. Homøopatiske lægemidler må ikke anprises (fremhæve produktets fortræffeligheder, angive en effekt).

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os