Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

BioVita
BioVita er en dansk importør af kosttilskud og homøopatiske produkter.

Læs om deres populære produkter lige her >>

Homøopati fra -Heel

BioVita har i mange år været importører af de populære -Heel produkter. Disse produkter er en serie af homøopatiske midler som er utroligt populære, og har alsidige formål. Tag fx. den populære Traumeel serie, som er fremstillet med det formål at lindre ømme muskler. Dette er dog ikke en bevist virkning. Luffeel næsespray, Nervoheel, Oculoheel og Engystol er gode eksempler på andre populære produkter i serien.

Neurexan, Mulimen og Fidesan Salve

Udover -Heel linjen, importerer BioVita også andre homøopatiske produkter. Neurexan er et homøopatisk lægemiddel som kommer i tabletform, og er produceret mod søvnproblemer. Dog er der pt. ingen studier der opbakker producentens anprisning.

Mulimen er et homøopatisk lægemiddel som er udviklet til kvinder. Et af de vigtige indholdsstoffer heri, er vitex agnus castus.

Fidesan Salve indeholder den aktive ingrediens Cardiospermum Halicacabum, som i dette tilfælde er økologisk og ekstraheret via homøopatiske teknikker.

Zerochol - Fuld af Plantesteroler

Zerochol er et kosttilskud med et indhold af plantesteroler, som findes naturligt i diverse planteprodukter. Hvis du indtager Zerochol i sammenhæng med en fedtfattig kost og jævnlig motion, kan det hjælpe med af afbalancere dit LDL kolesterol tal.

Magnesium Diasporal - Et komplet magnesium tilskud

Magnesium Diasporal kommer i små breve der indeholder en dagsdosis. Indholdet opløses i et glas vand, og så er det videre i din dagsorden efter at have drukket det. Det er et glimrende alternativ til store magnesiumpiller. Magnesium er et af de mest veldokumenterede kosttilskud på markedet.

Basica - Til Syre/Base-balancen

Alt fra travlhed, stress og manglende motion til dårlig eller ensidig kost kan påvirke kroppens naturlige syre/base-balance. Basica er en basedannende mineraldrik, til dig der gerne vil tilbage på rette spor.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os