Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Cellesalt

Hos Jala Helsekost udbyder vi en lang række forskellige cellesalts typer, der kan hjælpe dig med en række forskellige problemer som du måske går og døjer med. Cellesalt hjælper dine celler med at opretholde balance i systemet. De forskellige salte kan have gode virkninger for dig og din krop.

Læs mere om Cellesalte og dets virkning her >>

Hvad er Cellesalt

Cellesalt
Cellesalte er udvundet af naturlige mineraler og anvendes i homøopatiske fortyndinger. Faktisk er netop disse mineralsalte en af grundlagene for alt liv. Behandlinger med cellesalte blev lanceret for 140 år siden af den tyske, homøopatiske læge dr. med. Wilhelm Schüssler, der forskede i mineralernes betydning for sundheden.

Balance i cellerne med Cellesalt

Cellerne er kroppens byggestene, og de forskellige mineralske salte, som i homøopatiske sammenhænge kaldes kaldes cellesalte, skal være tilstede i tilstrækkelige store mængder, for at opretholde balance og harmoni i dit cellesystem.

"Cellesalte er ikke i sig selv helbredende, de tilføres kroppen, for at give cellerne et spark, så de igen kan fungere optimalt, og kroppen derved kan helbrede sig selv."

Cellesaltenes egenskaber i kroppen
  • Energibærere i organismen. (Elektrolytter)
  • Varme- og væskeregulering i organismen

Cellesalt fra Allergicas

Cellesalte fra Allergicas kan hjælpe dig med lige præcis de problemer og lidelser som du måske døjer med. Dette kan være alt lige fra smerter i ryggen, åreknuder, dårlige tænder osv. Dette er blot nogle af de problemstillinger der kan blive bedre eller helt løst af cellesalte.

" Allergicas fremstiller selv cellesaltene, derfor er produktet også af meget høj kvalitet, og det bliver fremstillet under de klassiske homøopatis principper."

Flydende Cellesalt

Cellesaltene fra Allergicas findes kun i den flydende form og findes i forskellige fortyndingsgrader. Dette vil sige at cellesalten er et homøopatisk middel, og er dermed fortyndet rigtig mange gange. Faktisk består blandingsforholdet af cellesalte på f.eks. 1 : 1.000.000 hvilket kaldes potens D6. Alle Allergicas cellesalte findes i flydende form og findes i fortyndingsgraderne (potenserne) D6, D12 og D30.

*Homøopatisk lægemiddel uden godkendte terapeutiske indikationer. Søg læge hvis symptomerne ikke forsvinder ved brugen af dette

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os