Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Ved træthed og rekonvalescens

Træthed efter sygdom eller bare en generel træthed i kroppen er ret almindeligt, og kan skyldes mange ting. Naturlægemidler kan hjælpe med disse problemer.

Læs mere om vores naturlægemideler mod rekonvalecsens, lige her >>

Naturlægemidler mod træthed og rekonvalescens

Træthed rammer rigtig mange mennesker, og nej, det er ikke altid slemt at være træt. Fx er det ret normalt om aftenen men knap så normalt hvis man fæler træthed i løbet af dagen over længere tid.

Rekonvalescens er den følelse af træthed som rammer folk efter sygdom og operationer. Det kan gøre det svært at komme tilbage på arbejdet eller i skole, hvis man ikke kommer på toppen hurtigt efter. Naturlægemidler kan mindske tiden med rekonvalescens.

Manglende søvn er åbenlyst den største årsag til træthed. Herudover er et pludseligt og drastisk øget aktivitetsniveau også en synder. Blodmangel, som oftest ses hos kvinder, er ofte et resultat af jernmangel og kan også forårsage træthed. Vinter- og almindelig depression giver også øget træthed. Både lavt og højt stofskifte er også årsager til træthed. Hvis du bare føler dig lidt træt, uden at du har oplevet ovenstående symptomer, kan du kigge mod naturlægemidler.

Hvilket Naturlægemiddel skal jeg vælge mod træthed

Rosenrod og Ginkgo Biloba er to naturlægemidler som kan hjælpe dig af med dine symptomer. Rosenrod til kroppen og Ginkgo til hovedet. Sådan er hovedreglen, men der er dog ingen godkendte effekter ved disse to produkter.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os