Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Smerte

Døjer du med lette smerter? Så er du kommet til den rigtige kategori. Vi har samlet alle naturlægemidler, der kan have positiv effekt på ømme muskler og led.

Har du prøvet alt andet? Så kan du med fordel prøve naturlægemidler!

Læs mere om smerter og naturlægemidler lige her >>

Slip af med smertestillende piller!

Mange hundredetusinder af danskere tager hver eneste dag piller for at dulme smerter, blandt andet hovedpine, menstruationssmerter og ømme led. Men et højt forbrug af almindelige smertestillende piller er ikke en særlig holdbar løsning, og de fleste vil gerne være fri. Der findes heldigvis alternativer til piller, som i mange situationer kan nedsætte behovet og dosis. Ja, måske endda gøre pillerne helt overflødige.

5 gode råd der kan dulme smerterne


Selvom du selvfølgelig ikke kan spise dine smerter væk, så er det faktisk vigtigt at tænke over din livsstil, når det kommer til smerter. Vi har samlet 5 gode råd til hvad der kan gå ind og påvirke dine smerter positivt:

1. Bevæg dig
Få rørt din krop, f.eks. gennem yoga, svømning eller varmtvandstræning. Varmtvandstræning er skånsom og derfor godt for dig med smerter i led, ryg og muskler. Yoga er godt, hvis du har stive og stramme muskler.

2. Mindfullness og meditation
Gør brug af mindfulness og afspændingsøvelser. Mindfulness, meditation og afspændingsøvelser kan være med til at lette dine smerter og hjælpe dig til en bedre søvn

3. Spis anti-inflammatorisk
Det du putter i munden har faktisk en effekt på dine smerter. Vælg naturlige fødevarer, der kan virke anti-inflammatorisk. Masser af fisk, grove grøntsager, avocado, mandler, nødder, samt rapsolie og hørfrøolie er også gode valg.

4. Få din nattesøvn
Søvnbesvær er den rene gift, når man har ondt. Søvnmanglen kan nemlig være med til at forværre smerter, hvorefter man slet ikke kan sove. Undgå kaffe, te og alkohol om aftenen, støj, og middagslure. Første trin mod bedre søvn er ofte at slukke for tv, computer og smartphone om aftenen, så hjernen får mulighed for at slappe af.

5. Få styr på vægten
Døjer du med smerter i knæ og hofter, og er du overvægtig? Så kan et vægttab have en utrolig effekt på dine smerter. Det siger nok sig selv, men det er en af de sværeste ting at ændre på, når man er fanget i smerter. Men motion og en sundere livsstil vil i mange tilfælde kunne være med til at lette smerterne.

Naturlægemidler med Venustorn mod smerter?

Venustorn kendes også under navnet djævleklorod og har længe været anvendt mod lette smerter og andre ledsmerter i Afrika, hvor planten oprindeligt stammer fra. Der findes mange undersøgelser af venustornens effekt på menneskets helbred og dens gavnlige virkning på lette smerter og inflammation, anses i dag for at være dokumenteret – hvilket også er grunden til at produkter som Ægte Venustorn er godkendt af Lægemiddelstyrelsen.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os