Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Hjerte og Kredsløb

Husker du at passe på hjertet og kredsløbet? Det er altafgørende for din sundhed. Du finder produkter specielt fremstillet til kredsløbet og hjertet i denne kategori.

Lider du af kolde fødder og hænder? Prøv et tilskud til kredsløbet!

Læs mere om hjerte og kredsløb her >>

Hjerte og kredsløb

hjerte
Blodomløbet består af to kredsløb, som udspringer fra hjertet, og sørger for at holde blodcirkulationen i gang - og altså transporterer ilt rundt i kroppen.

Det store kredsløb: - også kaldet det systemiske kredsløb - bringer iltet blod og næringsstoffer rundt i kroppen samt tager affaldsstoffer med retur.

Det lille kredsløb: også kaldet lungekredsløbet - transporterer blod mellem hjerte og lunger, så blodet kan blive iltet på ny.

Hvis du oplever problemer med blodomløbet, vil det altså gå ud over de 2 kredsløb, der kan give en stor række gener. Derudover er en normal blodcirkulation tæt forbundet med en velfungerende kognitiv funktion, og er med til at bestemme hjernens yde- og reaktionsevne.

Symptomer på et dårligt blodomløb og kredsløb

Som nævnt tidligere vil et dårligt blodomløb medføre en række gener, og de 5 mest hyppige finder du nedenunder:

1. Hjernen:

20% af vores ilt går direkte til hjernen – derfor kan hjernen blive påvirket hvis blodomløbet er dårligt. Hvis hjernen ikke forsynes med den rette mængde blod, vil du kunne opleve hukommelsesproblemer, uklare tanker, eller være omtåget.

2. Nyrerne:

Medvirker til at kontrollere blodtrykket og de vil derfor blive påvirket at et dårligt blodomløb, hvilket vil kunne resulterer i hævede ankler, fødder og hænder.

3. Hjertet:

Hvis dit hjerte er påvirket af et dårlig blodomløb, vil du kunne opleve at det er hårdt at gå op ad trapper. Derudover vil det kunne resultere i et forhøjet kolesteroltal og et forhøjet blodtryk.

4. Leveren:

Ved et dårligt blodomløb kan leveren blive påvirket og du vil kunne opleve en manglende appetit samt uforklarlig vægttab.

5. Benene, fødderne, hænderne osv.:

hvis du har et dårligt blodomløb, vil det kunne gå hårdt ud over dine ben, fødder og hænder, da der er lang vej for blodet ud til disse områder. Symptomerne vil være følelsesløshed og du vil kunne opleve, at disse områder er kolde.

Naturlægemidler til kredsløbet

Der er heldigvis udviklet naturlægemidler, der kan være med til at mindske de gener et dårligt blodomløb medfører.

Aesculaforce Forte

Aesculaforce Forte indeholder udtræk af friskindhøstede, naturlige hestekastanjefrø. Det aktive stof i hestekastanjen, aescin, vedligeholder venekredsløbet i benene, og dette bidrager til en mindskning af tunge og hævede ben. Disse tilstande kan nemlig skyldes et svagt venekredsløb i benene.

Aesculaforce Forte er et godkendt naturlægemiddel til behandling og lindring af de gener, et svagt venekredsløb i benene ofte medfører.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os