Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Kalk & magnesium

Her kan du finde vores udvalg af produkter med kalk og magnesium. Kalk og magnesium er begge mineraler med mange gode virkninger.

Du kan læse mere om kalk og magnesium lige her >

Kalk & Magnesium og deres gode virkninger

I denne kategori finder du kosttilskud med kalk og magnesium. Der vil både være produkter med de to mineraler sammen og enkeltvis.

Hvad er Kalk/Calcium

Calcium er et af de mest almindelige mineraler i kroppen – det er faktisk det mineral som kroppen indeholder den største mængde af. Dette giver god mening, da kalk bl.a. spiller en stor rolle i opbygningen af vores knogler.

"Da vitamin D stimulerer optagelsen af calcium fra fordøjelseskanalen, bør man i høj grad også være opmærksom på at få nok af dette vitamin."

Hvem har brug for Calcium kosttilskud?

calmag
Faktisk får de fleste danske børn og voksne rigeligt med calcium, fordi mange indtager store mængder af mejeriprodukter. Dog kan man med alderen have brug for et ekstra kalk tilskud, og især folk der er lactoseintolerante, har svært ved at få nok calcium gennem deres kost.

Her er et lille udkast af de funktioner kalk har:
  • Kalk bidrager til en normal funktion af dine knogler
  • Kalk er nødvendigt for opretholdelsen af normale tænder
  • Kalk er nødvendigt for den normale vækst og udvikling af knogler i børn
  • Kalk bidrager til normal blodkoagulation - en proces i standsningen af blødning, der er medvirkende till at blodet omkring en vævsskade størkner. Denne proces er altså medvirkende til, at man ikke forbløder

Hvad er Magnesium

Magnesium er et mineral, der indgår i mere end 300 reaktioner i kroppen. I en voksen krop findes der omkring 25 gram magnesium. Ud af de 25g magnesium er 30-40% lokaliseret i muskler samt blødt væv og de sidste 50-60% i knoglerne.


"Gravide har en smule øget behov for magnesium end andre. Dog er dette forøgede behov tilgodeset i de mange multivitaminer specielt fremstillet til gravide."

Hvem har brug for Magnesium tilskud?

Da vi optager magnesium gennem kosten, kan netop en dårlig sammensat kost bidrage til mangel på magnesium. Folk som tager vanddrivende medicin og som døjer med diarre er også i farezonen for magnesiummangel. Det kan også være et problem hos mange som er på slankekur eller detox, da fødevarer med et højt indhold af magnesium ofte bliver skåret fra.

Du kan se nogen af de egenskaber magnesium har lige her:
  • Magnesium bidrager til reduktionen af træthed og udmattelse
  • Magnesium bidrager til et normalt fungerende nervesystem
  • Magnesium birager til en normal muskelfunktion
  • Magnesium bidrager til en normal proteinsyntese
  • Magnesium bidrager til en normal psykologisk funktion

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os