Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Multivitamin til ældre

Når man bliver ældre, har kroppen sværere ved at optage og danne vitaminer. Derfor er det vigtigt at man er opmærksom på at man få nok.

Læs mere om multivitamin til ældre her >>

Når man bliver ældre bliver ens behov for vitaminer ikke større, men fordi kroppen bliver dårligere til at optage og danne, kan det være nødvendigt at man øger sit indtag.

Det er eksempelvis D vitamin som du får et større behov for, når du bliver ældre, da din hud bliver dårligere til at danne vitaminet, og at dine nyrer får sværere ved at aktivere det.

D vitamin er et vigtigt vitamin for kroppen, da det bidrager til dine knoglers sundhed og til vedligeholdelsen af et normalt fungerende immunforsvar.

Fødevarestyrelsen anbefaler et dagligt indtag på 20 mikrogram D vitamin til alle over 70 år, samtidigt med et indtag på 800-1000 mg. kalk.

Selvom du spiser varieret og får en kalkholdig kost med masser af D vitamin, er dette ikke en garanti for at du får dækket dit daglige indtag.

Det er derfor vigtigt at du er opmærksom på dette, og eventuelt søger hjælp hos egen læge, for at få mål indholdet af vitaminer og mineraler i blodet.

Din krops evne til at optage B-12 vitamin også gravidst dårligere. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, da vitaminet bidrager til ny dannelse af blodlegmer, samt et normalt fungerende nervesystem.

Du kan finde alle vores B-vitaminer her >>

Kroppen har samtidigt også brug for at Folinsyre er tilstede i kroppen, så den kan optage B12 vitaminet mest effektivt. Folinsyre findes i blandt andet bælgfrugter, grønne grøntsager og lever. Det kan også indtages som et ekstra supplement igennem et kosttilskud med Folinsyre.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os