Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Ansigtspleje

Forkæl din hud med vores effektive og skånsomme ansigtsplejeprodukter. Vores udvalg af hudplejeprodukter vil hjælpe med at opretholde en sund og strålende hud.

Ansigtspleje til hele familien

Selvom vi går rigtig meget op i Helsekost og Kosttilskud, er vi hos Jala Helsekost også sikre på, at for at føle sig 100% "sund", skal man føle det både indvendigt og udvendigt. Kosttilskuddene hjælper med det indvendige, og kan have en synlig effekt på kroppen udadtil. Det personlige pleje produkter, er mere ment som et boost til din velvære.

Ansigtet er det første man lægger mærke til og kigger på ved andre mennesker. Derfor er en god daglig plejerutine af huden i ansigtet være med til at løfte, give fugt, bekæmpe rynker, fjerne synligheden af bumser og hudorme samt mindske poser under øjnene. Disse problemer kan du finde en løsning på, i underkategorierne herover.

Vores udvalg af ansigtspleje er ofte "grønne" mærker, der går op i, at ingredienserne er naturlige eller økologiske. Dette gør, at hele familien kan bruge mange af vores produkter. Selv mænd har brug for hudpleje der ikke forurener miljøet og deres hud.

Cremer til Ansigtet - Nat, dag, anti-age og øjencreme

En god dagcreme, er noget af det vigtigste i din hudpleje rutine. De har mange funktioner, bl.a. at opretholde hudens optimale fugtighedsniveau. Der er cremer der specialiserer sig i næsten alt. Der er de populære Anti-age cremer, som er rettet mod dem der ønsker at forebygge eller mindske rynker og fine linjer i ansigtet. Der er den klassiske fugtgivende creme, som mange med tør hud eller tørre pletter drager nytte af hver dag. Dem der har tendens til rødmen og sart hud, har måske et behov for en speciel type creme der er mild mod huden.

Et af de første synlige alderstegn i ansigtet, kan ses omkring huden ved øjnene. Denne hud har ikke samme fedtlag indenunder og er meget mere løs. Derfor har den tendens til at rynke, blive mørk, eller blive oppustet. Derfor kan en øjencreme til et af de ovennævnte formål være behjælpelig, i bekæmpelsen heraf.

Alle er forskellige, og at vælge den rette creme kan være svært. Tænk dig altid om, og se på hvad din hud reagere godt og knap så godt på, og vælg derudfra en den perfekte creme.

Ansigtsrens og scrub

Endnu en vigtig del af din hudpleje rutine, er vasken. Hvis man dyrker meget sport, går med make-up eller har meget fedtet hud, kan en mild sæbe eller rens hjælpe dig med at rense ansigtet for dagens strabadser.

Ansigtsmasker, serum og olier

Hvis man renser sit hoved ofte, eller har tendens til tør hud eller føler behov for at forkæle sin hud, kan en ansigtsmaske, et serum eller en ansigtsolie løfte din hudplejerutine til et nyt niveau.

Ansigtsmasker kommer i utallige varianter, og vi har pt. mere end 50 forskellige på lager. Om du søger ekstra fugt, opstrammende, peelende eller en dybderensende effekt, har vi masker der kan opfylde netop dine krav.

Serumer og olier til ansigtet er en ultrakoncentreret udgave af de aktive ingredienser man finder i ansigtscremer. Der er potente, så man skal kun bruge en lille smule. Brug dem under din almindelige dag- eller natcreme for at opnå en synergistisk effekt.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os