Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Ansigtsmaske

Ansigtsmasker er ren velvære for krop, sind og ansigt.

Læs om vores store udvalg, hvilken maske du skal vælge og hvordan du kan lave din egen, lige her >>

Hvad er en ansigtsmaske?

Ansigtsmasker er en luksuriøs forlængelse af dit hudplejeregi. Der findes utrolig mange forskellige slags ansigtsmasker, til forskellige formål, men fælles for dem alle er, at de kan redde din hud og din dag. En ansigtsmaske er et koncentreret plejeprodukt og essensen af selvforkælelse.

Ansigtsmasker - Hvordan og hvor længe? Ansigtsmasker skal som typisk enten sidde på i et givent tidsinterval, ca. 5-15 min., eller så er det en såkaldt "leave-on" maske, som du skal lade sidde på natten over som en slags kur. Inden du påsmører din ansigtsmaske, er der dog et par ting du skal gøre for at forberede huden. Huden skal være ren, det vil sige at du skal rense den med sæbe eller et andet renseprodukt inden. Herefter skal du tørre hovedet i et rent håndklæde, så du undgår bakterier. Nu er du klar til at forkæle din hud!

En ansigtsmaske skal som oftest bruges 1-2 gange om ugen som minimum, eller når man føler behov for selvforkælelse. Nogle peelingmasker skal dog benyttes når man føler, at der er behov. Disse kan nemlig godt være meget kraftige.

Hvilken type ansigtsmaske skal jeg bruge?

Dette spørgsmål er der mange der spørger sig selv om. Udvalget kan nemlig godt virker uoverskueligt. Det er dog inddelt i specifikke kategorier, som vi vil gennemgå senere. Man behøver nemlig ikke at holde sig til én maske, da man fx grundet vejr eller hudtype kan have forskellige ønsker til sin maske hver uge. Vi anbefaler derfor at man køber to forskellige, så man har lidt at supplere med.

6 slags Ansigtsmaske

Her gennemgår vi 6 typer af ansigtsmasker som du kan finde på Jala Helsekost, og hvorfor du skal vælge dem!

Fugtgivende
Den klassiske plejende maske. Fugtmaske, fugtighedsmaske og moisturising mask, masken kan hedde lidt af hvert men formålet er stadig det samme. At give huden et ordenligt skud fugt. Dette er specielt vigtigt om vinteren, hvis du har tør hud, eller hvis du bare føler at din skal forkæles.

Disse masker kan indeholde ingredienser som Glycerin, Aloe Vera, Hyaluronsyre og forskellige fugtgivende planteolier. Disse masker er ofte "leave-on", hvor de skal sidde på indtil de er trængt helt ind fx om natten.

Pore refining
Pore refining betyder egentlig bare at masken renser din porer i dybden og mindsker deres udseende. Masken kan også gå under navnet "pore cleansing". Disse masker er egnet til dig der vil mindske synligheden af dine porer og rense dem i dybden. Det kan fx være, at du producerer meget talg (sebum).

Disse masker kan indeholder ingredienser som frugtolier, kul og tea tree olie.

Ler
Lermasker, også kendt som "clay" eller "mud" masker, er naturlige masker hvor den største del af indholdet er ler. Ler har den effekt på huden, at den suger olie og giftstoffer til sig. Derudover kan ler også mindske porer, reducerer sebum og bidrage til en glat, ensartet og glødende hud.

Der findes flere slags lermasker, nogle er mildere end andre. Ofte er det farven og oprindelseslandet der bestemmer lerets effekt.

Peel
Peelmasker er utroligt populære. Der er mange forskellige slags peelmasker som også "peeler" i forskellige grader. Formålet ved en peel, er at de renser, udglatter og forfiner dine alderstegn. Bagefter kan din hud føles helt glat som en barnenumse. Peels kan bruges som alternativ til en konventionel scrub.

Der findes peels med både frugtsyrer og mælkesyre. Ofte er PH'en på omkring 3,5 - hvilket giver den dybderensende effekt.

Anti-age
Anti-age, anti rynke eller anti wrinkle, disse masker kan hedde lidt af hvert. Ens for dem alle er, at de indeholder ingredienser der opstrammer, forfiner og udfylder træt og aldrings-præget-hud. En anti-age maske er ikke kun til dem på 50+, den kan med fordel bruges af folk på 25+ som et aldersforebyggende plejeprodukt.

De populære ingredienser i disse masker er ofte A-vitamin og E-vitamin, Hyaluronsyre og Antioxidante olier.

Detox
Detoxmasker er en maske der går ind og afstresser og afgifter din hud. Disse masker indeholder ofte ler, men kan være tilsat flere ingredienser end en almindelige lermaske.

Masker til detox kan blandt andet indeholde E-vitamin, olier, og syrer der renser, fugter og strammer huden op.

DIY - Hjemmelavede Ansigtsmasker

En ansigtsmaske kan være dyr. Man betaler nemlig for den høje koncentration af værdifulde pleje ingredienser. Din næste ansigtsmaske behøver dog ikke at ruinere dig. Man kan nemlig lave sin egen ansigtsmaske med det naturlige ingredienser man har i køkkenet i forvejen.

Sandheden er, at disse masker er rigtig gode fordi de indeholder frugter og andre nærende madvarer der har et naturligt indhold af fx. mælke- eller frugtsyrer, vitaminer og fugtgivende stoffer.
DIY - Ansigtsmaske med honning og havregryn
Ansigtsmasken indeholder blot 3 simple ingredienser, så den er nem at lave hvis du er løbet tør for din favoritmaske, eller man gerne vil spare penge. Masken giver fugt, fjerner døde hudceller og giver huden en flot glød.

Ingredienser:

- En lille håndfuld havregryn
- 3 spsk. Olie
- 1 spsk. Økologisk honning

Bland sammen og smør i ansigtet i et tykt lag. Lad sidde i 10-15 min. og skyl væk.

DIY - Peel Ansigtsmaske med citron og tomat
Syren fra den modne tomat og citronen er med til at give din hud en mild peeling, rense dine porer og affedte huden. Perfekt til dig der døjer med uren hud.

Ingredienser:

- 1 tsk. havregryn
- 1 moden tomat
- 1 tsk. citron

Blend ingredienser sammen, eller hak tomaten meget fint og bland med de øvrige ingredienser. Smør på huden, og lad sidde i 15 min. og skyl derefter med koldt vand.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os