Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Ansigtsolie & serum

Ansigtsolie & serum trænger dybere ind under huden, og tilfører ekstra pleje og fugt til dit ansigt. Et godt supplement til din daglige hudplejerutine, der skaber flotte resultatet og gør underværker ved din hud.

Læs mere ansigtsserum og olier lige her >>

Hvad er ansigtsserum:

Ansigtsserum er et særdeles aktivt produkt med en høj koncentration af ingredienser. Det gør at du kan reparere både synlige og usynlige skader, såsom rynker, fine linjer, solskaber samt urenheder. Der findes serum til alle typer af hudproblemer. Et serum er derudover med til at forstærke effekten af din nuværende hudplejerutine.

Ansigtsserum har en tynd flydende konsistent, som er helt nede på molekyle niveau. Det gør at et serum kan trænge helt ned i dybt i huden, hvor de aktive ingredienser effektiv plejer og arbejder med huden.

Hvordan bruger man ansigtsserum?

Du bør ikke bruge et ansigtsserum alene, men derimod i kombination med din daglige hudplejerutine. Du kan eksempelvis bruge et ansigtsserum således:
 1. Rens dit ansigt, så det er fri for savn og make-up
 2. Vask efterfølgende med rent vand
 3. Påfør dit ansigtsserum
 4. Afslut med din ansigtscreme

Hvorfor bruge ansigtsserum?

Serum er med til at tilføre din hud ekstra fugt og pleje, da den går dybere ned i huden og arbejder. Når du skal udvælge hvilken ansigtsserum der passer perfekt til dig, så er det vigtigt at du kender din hudtype og hvilke formål det specifikke serum har. På den måde sikre du den optimale effekt på huden.

Der findes en lang række typer af serum til forskellige hudproblemer. De mest hyppige er:
 • Rynker
 • Tør hud
 • Mørke render under øjnene
 • Uren hud
 • Pigmentpletter

Hvad er ansigtsolier:

Ansigtsolie er rig på sunde fedtstoffer, der er yderst godt til huden. Olie er med til at fugte, nære og beskytte din hud. Ansigtsolier er yderst effektive i vintermånederne, hvor huden kan tørre ud.

Du kan tilføre en lille smule ansigtsolie på huden efter et bad, og du efterlades med en silkeblød og smidig hud med ny energi. Ansigtsolier går nemlig ind og genopbygger huden, og nære helt ned i dybden så din hud føles blød.

Typer af ansigtsolier:

Der findes en lang række forskellige ansigtsolier. Du kan både få ansigtsolie fra lækre, velkendte brands og så findes der de helt naturlige olie. Det er blandt andet:
 • Mandelolie
 • Ren Argan olie
 • Jojobaolie
 • Kokosolie

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os