Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Anti-aging

Moden hud har brug for en anden slags pleje end ung hud. Der skal strammes op, fyldes ud og gives fugt på helt andre måder.

Læs mere om anti-aging og hvorfor det er vigtigt, lige her >>

Rynke creme, Anti-age og Anti-wrinkle - Hvorfor bruge det og hvad er det?

Huden ældes i takt med kroppens indre. Forskellen er, at forandringerne i huden kan ses. Cremer og serumer mod synlig aldring af huden kan være effektive, de skal dog indeholde nogle særlige ingredienser. De første aldringstegn manifesterer sig som oftest i ansigtet. Mange snakker om fine linjer, rynker og slap hud, men hvorfor viser disse synlige aldringstegn sig på huden?

Interne faktorer
I takt med, at man bliver ældre begynder huden at miste sin glød og ungdommelige udtryk. Dette skyldes, at huden bliver svækket af enzymer, kollagen produktionen nedsættes, elasticinniveauet og kroppen producerer ikke ligeså meget hyaluronsyre som tidligere. Dette er de interne faktorer, der spiller en rolle i hudens aldring.

Eksterne faktorer
De eksterne faktorer der kan påvirke hudens udseende, er lidt mere håndgribelige end de interne, og ofte kan man gøre noget aktivt ved dem. UV-stråler er en af de værste syndere. Rygning, alkohol og visse inflammatoriske madvarer spiller også ind i hudens udseende og kroppens generelle velbefindende.

Rynkecreme - Hvilken virker bedst?

Der findes ikke rigtigt noget svar på ovenstående. Hvorfor? Fordi alle har forskellige hudtyper, behov og budget. Men vi kan dog give dig en udførlig liste over ingredienser som har en anti-age/anti-rynke. Disse ingredienser kan du så kigge efter i ingredienslisten på vores produkter. Se listen på de 7 bedst kendte anti-aging ingredienser herunder:

A-Vitamin
A-vitamin er en af mest kendte, og effektive, anti-age ingredienser. A-vitamin er det samme som Retinol, og det er et meget kraftigt anti-oxidant. Den høje potens gør, at det kan forårsage irritation hos nogle mennesker. Pas derfor på, hvis du har meget sart hud.

AHA-syre
AHA er en blanding af mælke- og frugtsyre, som er god for unge og gammel hud. Den stimulerer nemlig dannelsen af nye hudceller, fjerner de gamle og døde hudceller samt binder fugt i huden. Alle disse, er ting som huden bliver dårligere til med alderen.

Hyaluronsyre Endnu en syre. Dog er denne syre noget der bliver dannet naturligt i huden, dog i mindre og mindre doser efterhånden som årene går. Syren binder fugt i huden i en ekstrem grad. Dette gør at huden holder bedre på fugten og at fine linjer og rynker bliver udglattede.

Vitamin-C
C-vitamin er også en anti-inflammatorisk ingrediens, der bl.a. kan hjælpe din hud med at holde en ensartet pigment.

CoEnzym q10
q10 har i mange år været en populær ingrediens i cremer. Den beskytter nemlig mod de frie radikaler og giver "energi" til cellerne. Den virker lidt på samme måde som en anti-oxidant.

Alger
Alger er i sandhed et af naturens små mirakler. Vi kender allerede deres effekter i kosttilskud, men deres egenskaber i cremer og kosmetik er nyt. De kan lidt af det hele! De kan både beskytte mod UV, suge fugt ind i cellerne og stimulere produktionen af anti-oxidanter og kollagen.

3 favoritter - De bedste anti-age produkter

Vi kommer herunder med 3 bud på anti-age produkter til 3 forskellige formål. Vi har et stort udvalg, som er klar til at blive udforsket. Vi har populære mærker som Beauté Pacifique, Annemarie Börlind, GreenPeople, Avené, Ecooking, Dr. Organic og La Roche-Posay.

Ecooking - Stram Op (kapsler)
- Et super produkt som er koncentreret og udviklet specielt til at bekæmpe synligheden af fine linjer efter blot 60 dage.

Beauté Pacifique - Super Anti-Wrinkle Booster
- Et af de mest potente produkter på markedet mod rynker. Denne creme indeholder A-vitamin, Squalane, Argan Olie, Propolis og mange flere ingredienser som opstrammer og booster dit huds udseende.

GreenPeople - Hydrating Firming Serum
- Dette lækre serum indeholder kun naturlig og økologiske ingredienser som strammer huden op, og giver den fugt. Den reducerer rynker ved at stimulere kollagenproduktionen.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os