: 1-2 dages levering | Vi sender alle dage
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
LIGE NU: Spar min. 20% på hud - og solpleje - Shop her >>

Ecooking

Ecooking er et hudpleje brand, der tilbyder ekstrem effektive produkter med så meget naturlighed og økologi som muligt!

Ecooking tilbyder også en masse fantastiske makeup produkter, der fremhæver skønheden hos dig og hårplejeprodukter med forskellige egenskaber!

Læs mere om Ecooking lige her >>

Historien om Ecooking


Tina Søgaard arbejdede i forvejen for en virksomhed, der formulerede hudplejeprodukter, og vidste derigennem en hel del om ingrediensernes virkning. Efter at blive skilt fra sin mand, følte Tina at hendes egen hud havde brug for et opløftende boost. Det var her hun i 2014 besluttede sig for at formulere hudplejende produkter, der målrettet skulle løse hendes problemer. Der gik ikke lang tid før andre også fik øjnene op for Tinas fantastiske og effektive produkter, og det førte til stiftelsen af Ecooking i 2015.

Ecooking hudplejeprodukter

Ecooking startede med at lancere blot 7 hudplejende produkter, der ligesom nyere Ecooking hudpleje produkter, går ind og løser et specifikt problem. Af denne grund er der heller ikke en specifik ingrediens der går igen, da der i udviklingen af produktet er taget udgangspunkt i hvilke ingredienser, den specifikke hud-udfordring har brug for.

Med tiden har Ecooking fået et sortiment bredt nok til at kunne tage hånd om ethvert specifikt problem uanset hvilken hudtype og alder. Ecookings produkter er både velegnet til kvinder, mænd og endda børn, hvor de i deres sortiment har specielt udviklede produkter til enhver.

Ecookings Vision: "Ecooking ønsker at skabe produkter der virker og indeholder så meget naturlighed og økologi som muligt - og det skal være med omtanke for forbrugeren og miljøet samt til priser, hvor alle kan være med"

Ecooking har et særligt passioneret fokus på kvalitet og effektivitet, og du kan derfor også regne med hudplejende produkter, der gør en forskel. Om det er anti aging creme, serummer mod tør hud, renseskum til fedtet hud, balm til babyen, porer minimerende maske eller hvad end du kan komme i tanke om, kan du nærmest med sikkerhed finde det hos ecooking, og være sikker på, at det er de bedste ingredienser mod netop dit problem der er brugt.

Værd at vide om Ecooking


Ecookings produkter er udviklet til at skabe en synlig virkning og forskel for dig og din hud, men herunder er det også vigtigt at tænke på miljøet. Derfor bruger Ecooking genanvendelige emballager, træbaserede og bæredygtighedscertificerede etiketter.

Ecookings produkter er også primært veganske og allergivenlige, med undtagelse af enkelte produkter som "Alt I Èn Lip Balm", der indeholder bivoks. Herudover sætter Ecooking forskellige mærkninger på deres produkter, så du nemt kan se, om produktet er vegansk eller f. eks. indeholder parfume.

Ecooking hårpleje serie

Ecooking tilbyder også en masse hår plejende produkter, hvor Ecooking har trukket nogle af de aktivt plejende ingredienser fra hudplejen ind i deres forskellige hår produkter. Herudover har Ecooking valgt at alle deres hår plejeprodukter skal være farvebeskyttende med colour complex og UVA- og forurenings beskyttelse.

Hvorfor skal du vælge Ecooking?
 • Ecooking tilbyder hudplejende produkter der løser dine udfordringer.
 • Deres produkter er primært veganske.
 • Emballager og etiketter er lavet med miljøet i mente.
 • De tilbyder produkter til alle former for hudtyper og alle aldre.


 • Køb Ecooking billigt på Jala-Helsebixen

  Hos Jala-Helsekost har vi et stort udvalg af Ecooking, fordi vi godt kan lide tanken bag disse produkter. En tanke som passer godt sammen med vores tanke omkring gode produkter på Jala-Helsekost.
  Vi har faktisk over 100 produkter fra Ecooking og udvider hele tiden sortimentet. Du får altid produkterne til en fast lav pris og så er der jo gratis fragt over 100 kr.

  Se hele udvalget af produkter fra Ecooking ovenfor!

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader