Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Ecooking Parfumefri
Ecooking har udviklet en hel parfumefri-serie, som er perfekt til personer der døjer med allergener eller blot foretrækker et 100% rent produkt. Faktisk har parfume slet ikke betydning for effekten, det er blot en velduftende tilførsel.

Læs mere om Ecookings parfumefri-serie, lige her >>

Ecooking parfumefri - Det naturlige valg

Mange lever med en overbevisning om at duft og renhed hænger sammen. Dog har parfumen ingen betydning for effekten. Flere og flere er begyndt at anvende parfumefri-produkter, da overdreven og unødvendigt brug af parfume øger risikoen for allergener. Ecooking Parfumefri er inspireret af favoritterne, og derfor vil du kunne finde mange af de bedstsælgende Ecooking favoritter både med og uden parfume.

Hvorfor vælge parfumefri?
Man bør kraftigt overveje om det er nødvendigt, at anvende skønhedsprodukter der indeholder parabener. Parfume bidrager ikke med andet en velduft og der faktisk flere risici end goder ved at vælge et produkt med indhold af parfume. Når man vælger et parfumefrit produkt skal man gå kompromis med duften, men i stedet se fordelene i at anvende en rent produkt. Størstedelen af Ecooking parfumefri-produkter, er AllergyCertified, veganske og dermatologisk testede, hvilket sikrer et troværdigt og naturligt produkt.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os