Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Ecooking Solpleje
Ecooking solpleje er for dig, der elsker god kvalitet. Faktisk anbefales det at man anvender solpleje året rundt, for at være beskyttet mod solens hidsige UV-stråler. I denne kategori finder du Ecooking favoriserede solcremer, aftersun og olier.

Læs mere om Ecooking Solpleje, lige her >>

Ecooking Solpleje - Kvalitetsbeskyttelse til alle hudtyper

Solen udsender konstant UV-stråler som er yderst farlige for huden. Dog elsker de fleste den glød solen også bringer. Man bør beskytte sig godt mod solen, da forbrændinger kan forårsage alvorlige hudsygdomme og komplikationer. Ecooking har udviklet et bredt sortiment af kvalitetsprodukter med fokus på solpleje.

Ecooking Solcreme
Ecookings solcremer kommer i forskellige styrker herunder SPF: 15, 30 og 50. En solcreme fra Ecooking er ren og baseret på hensigtsmæssige ingredienser. Langt størstedelen af de mange varianter er AllergyCertified og dermatologisk testet, hvilket sikrer et troværdigt produkt.

Ecooking Aftersun
En aftersun fra Ecooking kendetegnes ved det gode kvalitet. En Aftersun er ideel for personer, der dagligt bliver eksponeret for solens stråler. En aftersun bidrager med næring og fugt. I visse tilfælde kan en aftersun også være nyttig i forbindelse med mild solskoldning.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os