Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Natcreme

Når du sover har huden brug for at regenerere sig selv, og derfor skal du have en speciel natcreme der plejer i dybden. Læs mere om vores udvalg af cremer lige her >>

Hvad er Natcreme?

Natcreme er ikke det samme som dagcreme. Alle har en mening om der virkelig er en forskel, men konklusionen er, at der er mange der sværger til en god natcreme og ikke kan leve uden.

Natcremen er en god måde at sikre sig, at sin natlige skønhedssøvn rent faktisk bærer frugt. Mange kender det, at man vågner op og har helt hævet og bleg hud. Dette kan modarbejdes med en god natcreme.

Natcreme er en dagcreme på sterioder. Med det menes, at en natcreme oftest er tykkere, altså mere drøj, og har mange flere og større mængder af de plejende ingredienser der findes i en dagcreme.

Hvordan bruger du din Natcreme?

En natcreme skal selvfølgelig bruges inden du går i seng. Det sagt, er der nogle nødvendige trin inden man påfører cremen.

 • 1. Rens din hud for make-up og snavs
 • 2. Skyl efter med koldt vand
 • Påfør din natcreme på tør hud efter behov


 • Hvordan vælger man den bedste natcreme?

  En Natcreme skal i princippet ikke kunne ligeså meget som en dagcreme. Den skal hjælpe din hud med at regenerere og detoxe gennem hele natten, så huden er klar til en ny dag. Din hud skal ikke bekymre sig om at beskytte sig selv mod forurening og andet der påvirker huden gennem dagen.

  Det bedste du kan gøre når du vælger en natcreme, er at tænke på din hudtype. Har du tendens til tør hud, bør du nok vælge en ekstra fed creme om natten. Tænk på det som en fugtighedsmaske, som du har på hele natten.

  Hvis du ligeledes gerne vil bekæmpe rynker, bør du vælge en creme med et høt indhold af fx Q10, Squalane eller A-vitamin. Hvis du har tendens til fedtet eller uren hud, kan du med fordel finde en gel eller lette natcremer, så du ikke vågner op med mere fedtet hud en normalt.

  Sørg altid for at lade huden absorbere cremen, inden du ligger dig til at sove. Så fedter du ikke din hovedpude til, og undgår også at den dyrebare creme går til spilde. Ligeså vigtigt som en god natcreme, er at du rent faktisk får sovet om natten. Meget forskning tyder på, at mangel på søvn ikke er godt for kroppen og hjernen. Og hvis du ikke har det godt indeni, så ser du sjældent også godt ud udenpå.

  Billig Natcreme - Altid på Jala Helsekost

  Hvad end du vælger, er de fleste dagcremer lavet til at være kompatible med mange forskellige hudtyper. Hos Jala Helsekost, går vi højt op i at finde de produkter og producenter der har rene, grønne og allergivenlige produkter, du kan derfor være tryg når du køber hos os. Ligemeget hvilken natcreme du vælger, garanterer vi at du får et kvalitetsprodukt til en fordelagtig pris.

  Brug for hjælp?

  Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

  Kontakt os