Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Ansigtsrens

Du finder et stort udvalg af ansigtsrens til alle hudtyper, eller til en specifik hudtype, der måske har brug for ekstra fugt eller pleje.

Vi stræber efter at have et stort udvalg, så du kan finde lige præcis den rens der passer til din hud!

Læs mere om rens og den bedste renserutine ved at klikke her >>

Hvorfor er en god renserutine vigtig?

Det er vigtigt at vaske ansigtet helt rent, inden du går i seng. Når huden bliver befriet for makeup og snavs, kan den slappe af og ånde. I løbet af natten regenerer huden sig nemlig. Den skiller sig af med døde hudceller og genopbygger sig selv. Det er faktisk om natten, at cellefornyelsen i din ansigtshud er på sit højeste. Det er derfor vigtigt at døde hudceller ikke blokerer for de nye, og derfor er det helt essentielt at du har en god renserutine.

Den gode renserutine:

som nævnt ovenfor er din renserutine vigtig for din hud og dets udtryk, en dårlig renserutine = en dårlig og usund hud. Vi har derfor samlet 3 gode råd til hvordan du sikrer dig en god renserutine:

1. Find den rigtige rens


At finde den rigtige rens er fundamentet for en god renserutine. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på hvilken rens du bruger og finde den der passer til din hudtype, så der ikke skabes ubalancer i huden. Vi har samlet en oversigt over hvilke typer rens der passer til de forskellige slags hudtyper:

Normal hud:
Der findes forskellige former for makeupfjerner til normal hud, men den mest popu­lære er uden tvivl micellearvand, der formår at opløse snavs, fedt og olie­baseret makeup, selv om rensepro­duktet er vandopløseligt. Foretrækker du at rense med vand, skal du vælge en gel eller skum som renseprodukt. Begge er forholdsvis renseaktive, men gelen er ikke lige så affedtende, og dermed mindre udtørrende.

Tør hud:
Har du tør hud, kan du med fordel bruge en rensecreme som renseprodukt, da den er mindre affedtende end f.eks. gel eller skum. Du kan også bruge rensemælk, der er en letflydende variant af rensecremen, men har i princippet samme egenskaber, hvilket også gør den velegnet til tør hud.

Fedtet/olieret hud:
Skum er meget renseaktivt og derfor bedst til en fedtet eller uren hud, der producerer for meget olie og derfor nemt udvikler bumser og andre urenheder. Skum bruges med vand på fugtig hud og er nemt at bruge under bruseren. Særligt for denne hudtype gælder, at huden bør renses både morgen og aften, så bakterier, der kan føre til betændte udbrud, holdes nede.

2. Fugt


Fugt findes i mange varianter. Det vigtigste er at finde en god serum og dagcreme. Serum er bedst på en fugtet hud, og en rigtig god ide til dem der ønsker noget mere af sin hudpleje, da de er tætpakket med virksomme ingredienser. Ansigtscremen har til formål at beskytte huden og holde på hudens egen fugt, lidt ligesom en frakke på en kold vinterdag. De fleste har efterhånden en god solfaktor i sig, der også er med til at mindske udtørring af huden.

3. Eksfoliering


For at bevare en smuk og fugtet hud, er eksfoliering, noget af det vigtigste. Eksfoliering er når du fjerner de døde hudceller, der kan virke som en tør hinde på hudens overflade og forhindre de gode ingredienser i at trænge ind og virke optimalt. Eksfolier gerne om morgenen, for at kickstarte celleproduktionen, hvorpå der bliver sendt besked ned i huden om at speede kollagen processen op og dermed også fornyelsen af hud.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os