Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Solprodukter

Hos Jala Helsekost finder du et bredt udvalg af solprodukter, som solcreme, aftersun, kosttilskud, selvbruner og meget mere. Vores sortiment dækker alle hudtyper, aldre og behov. Beskyt dig mod solen, vedligehold din tan eller forbered din hud, så du får den bedst mulige sommerkulør. I denne kategori finder du brands som Ecooking, Nivea, Derma og mange flere.

Hvordan beskytter man sig mod solen? | Trin-for-trin guide til perfekt sommerkulør

Solprodukter hos Jala Helsekost

Vi har et bredt sortiment af solprodukter til alle aldre, hudtyper og behov. Et solprodukt kan være alt fra en beskyttende solcreme til et kulørbevarende kosttilskud. De fleste forstår vigtigheden af at beskytte sin hud mod solens skadelige UV-stråler, hvorfor vi især anbefaler brugen af solcreme, men mange ønsker samtidig at opnå en flot sommerkulør, som ikke forsvinder med det samme. Med solprodukterne i denne kategori kan du beskytte, pleje og forberede din hud til solen og give dig de bedste forudsætninger for en hensigtsmæssig, men samtidig flot sommerkulør.

Solcreme - hvorfor er det så vigtigt?

Solen udsender UV-stråling i form af UVA- og UVB-stråler, som begge kan være yderst skadelige for huden. Får du for meget stråling, risikerer du at blive solskoldet, hvilket både er smertefuldt og ekstremt usundt for huden. Ydermere kan solens stråler forårsage fotoaldring, når retningen af elastin- og kollagenfibrene ændres, hvilket kan give rynker og slap hud. Du kan også blive ramt af solallergi, som kan medføre eksem og kløe, mens pigmentforandringer og senere udvikling af hudkræft også kan opstå.

Derfor er der mange gode grunde til at bruge en solcreme hver gang du opholder dig i solen - faktisk anbefaler vi, at man benytter solcreme 365 dage om året, selv når det er overskyet. Du kan læse meget mere om solcreme, lige her >>

Aftersun - er det nødvendigt?

Efter en lang dag i solen er det uhyre vigtigt at pleje huden, og der er aftersun en rigtig god løsning. Aftersun er nemlig udviklet specifikt til det formål at fugte og nære huden, så du undgår dehydrering i huden, som kan forårsage skalning, hvilket er sommerkulørens største fjende. Ingredienserne i en aftersun adskiller sig fra en almindelig bodylotion, da indholdet er nøje udvalgt til at give din hud den rette næring. Foruden at pleje huden, har de fleste aftersun en kølende effekt, som kan være behagelig, specielt hvis man er begyndt at blive rød. Du kan læse meget mere om aftersun, lige her >>

Solkosttilskud - forbered din hud til solen

Det er en god idé at forberede din hud til solen, det kan både hjælpe til en bedre sommertan, mens det kan bidrage til vedligeholdelsen af den brune kulør. Skønheden kommer som regel indefra, og det gælder især også sommerkuløren, som påvirkes af melanin, der kaldes hudens brune farvestof. I solkosttilskud får du ingredienser som A-vitamin og betacaroten, der kan hjælpe til at forberede huden til solen indefra. Læs mere om vores solkosttilskud, lige her >>

Trin for trin guide til den perfekte sommerkulør

Vores trin for trin guide er specielt lavet til dig, der ønsker at blive beskyttet mod solen, men samtidig også for dig, der jagter en flot og vedvarende sommerkulør. Vi anbefaler, at man påbegynder brugen af solkosttilskud et par måneder før ferien, ellers bør trin-for-trin-guiden følges dagligt.

  • Prøv et solkosttilskud - Giv din hud de rette vitaminer, mineraler og stoffer, så den er parat til solen.
  • Eksfoliering - Skrub dig solklar med en bodyscrub, så du fjerner døde hudceller for bedre cirkulation.
  • Hold huden hydreret - Det er vigtigt at fugte huden både før, under og efter solbadning for at undgå udtørring.
  • Brug ALTID solcreme - Husk solcremen, så du undgår solskoldning og de mange gener, det kan medføre.
  • Du er klar til solbadning - Ophold dig i solen, men husk at give huden pauser ved at søge i skygge, smør gerne med solcreme jævnligt.
  • Brug aftersun - Når dit ophold i solen er overstået, anbefaler vi brugen af aftersun umiddelbart efter for at pleje huden.
  • Fugt din hud igen - Inden sengetid anbefaler vi at smøre huden med en fugtgivende bodylotion for at sikre en regelmæssig hydrering i huden.

Køb solprodukter hos Jala Helsekost

Hos Jala Helsekost stræber vi efter at tilbyde den bedste pris på alle vores produkter, og det gælder naturligvis også alle vores solprodukter. Find dine favoritter til skarpe priser i dag og modtag dem allerede i morgen.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os