Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Solprodukter

Solprodukter er enten produkter der skal gøre dig brun, beskytte huden så den ikke bliver rød eller kan pleje den hvis den gør.

Læs mere om solprodukter og de kan, lige her >>

Solcreme

Solcreme er nødvendigt for at beskytte bar hud mod solen, om sommeren. UV stråler er skadelige, og kan i værste fald forårsage hudkræft. Strålerne skade også huden, hvilket gør den den hurtigere ældes og synes slap. Når man opholder sig i solen i danmark, anbefales det at man bruger en solcreme med solfaktor (SPF) 30. Hvis du derimod er længere sydpå, fx på solferie, anbefales det at bruge en solcreme med min. SPF 30.

De 3 råd mod solen, er skygge, solhat og solcreme. Solcreme er vigtigt, men det er ikke ensbetydende at man kan opholde sig i solen i flere timer.

After Sun

After sun er det produkt man bruger, hvis man ikke får brugt solcreme eller følger de 3 solråd. Det indeholder ofte kølende ingredienser eller lindrende ingredienser. Disse kan fx være aloe vera, mynte eller kamilleblomst.

Selvbruner

Selvbrunere farver din hud i en smuk og naturlig brun farve, uden at du skal bruge tid i solariet eller udenfor. Du skal blot benytte en selvbruner, og så ligner du en der lige er kommet hjem fra sydspanien. De findes både som almindelig lotion, som spray eller som en creme man påfører med en særlig handske.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os