Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Aftersun

På Jala-Helsekost finder du et stort udvalg af naturlige aftersun, som har den dejlige, kølende effekt på huden. Har uheldet allerede været ude? Så skynd dig at bestil - vi leverer indenfor 2 dage.

Hvorfor kan du ikke bare bruge en normal fugtighedscreme som aftersun?

Hvorfor bruge en aftersun + virkning

Hvad gør aftersun egentligt ved huden? Og der nogen forskel på aftersun og en almindelig lotion? Det er nogle rigtige gode spørgsmål, som vi vil prøve at uddybde lidt nedenfor.

Det kan være lidt en jungle med de lange ingredienslister og derfor stoler man på det man læser på forsiden af flasken. Hvis der står aftersun, jamen så bruger vi den da efter vi har været ude i solen og står der ansigtspleje, så bruger vi den som creme i ansigtet.

Hvordan virker aftersun?

I bund og grund er en aftersun langt hen ad vejen det samme som en fugtighedscreme, fordi mange af ingredienserne er de samme. Men der er rent faktisk stor forskel på sammensætningen af disse - og i sidste ende, hvilken effekt de har og dermed også hvilket formål de egner sig til.

Den store forskel er typisk at en aftersun indeholder flere af de aktive ingredienser, som hjælper med at berolige huden. (Det kan f.eks. være aloe vera)
Derudover indeholder en aftersun typisk også mere vand - og det er jo ikke hensigtsmæssigt, hvis det er en creme. Men det er fuldt bevidst i en aftersun, da dette bidrager til den kølende effekt. En olie vil i højere grad indkapsle varmen i huden. Du vil også typisk se, at en aftersun indeholder alkohol. Dette skyldes at alkohol fordamper på huden, og når det gør, så tager det noget af varmen i huden med sig - hvilket yderligere bidrager til den kølende effekt.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os