: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Juleudsalg: Spar min. 20-25% - Shop her >>

Derma

Vidste du at huden optager det meste den kommer i kontakt med? Pas derfor på hvad du smøre på din hud. Derma laver plejeprodukter uden parfume, parabener og farvestoffer.

Læs mere om Derma og deres produkter her >>

Hvem er Derma?

Derma er ejet af virksomheden DermaPharm A/S, og alle deres produkter bliver produceret i Danmark. De har i næsten 40 år produceret, udviklet og sat standarded i hudvenlig plejeprodukter til hele kroppen.

I dag er DermaPharm den innovative markedsleder af certificerede produkter i det økologisk og allergivenlig hudpleje segment. Deres produkter er baseret på den viden de har opnået ved at levere produkter til hospitaler og sundhedssektoren. De møder alle den utrolige høje standard, der bliver sat her, og deres produkter er derfor at den bedste kvaltiet.

Naturlig hudpleje

Hos Derma ønsker man at undgå alle de skadelige stoffer, som findes i mange hudpleje produkter. De sigter mod at eliminere alt brug af unødvendige kemikalier i vores daglige omgivelser. Grunden til de gør dette, er fordi 1 ud af 4 mennesker på et eller andet tid i deres liv, oplever at de har opbygget en eller anden form for allergi.

Hos Derma bruger de derfor kræfter på at udvikle effektive produkter til personlig pleje, som ikke indeholder parfume, parabener eller farvestoffer. Dette betyder dog ikke, at deres produkter så ikke har en virkning. Tværtimod, i Dermas produkter har alle ingredienser blot en unik funktion, og så er de uden alle de skadelige stoffer.

Så når du vælger et produkt fra Derma, så er du sikret at det er allergivenligt, og at de kun er de bedst og mest nødvendige ingredienser, som er tilføjet i produkterne.

Hudpleje for fremtiden

Din hud er din krops største organ. Du ånder og sveder igennem huden. Huden absorbere også de elemenet den kommer i kontakt med, eksempelvis kemikalier fra tøj, cremer eller parfumer. Så det er vigtigt, at du passer godt på din hud.

Alle Dermas produkter bygger på filosofien omkring at alle ingredienser skal have en funktion. De betyder at alt det unødvendige er taget ud af produkterne.

Alle Dermas produkter er certificeret af Nordic Ecolabel, AllergyCertified, Den danske Astma og Allergi forening. Du er dermed sikret at alle produkterne er allergivenlige, og ikke skader din hud.

Alle produkterne fra Derma er 100% fri for parfume, parabener og farvestoffer.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader