Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Balsam

Er du hyppig bruger af glattejern, krøllejern, voks og lak? Bliver dit hår tit udsat for farvninger og stramme opsætninger? Så er du især en af dem, der bør investere i en god balsam!

Læs med her og find ud af hvorfor det er så vigtigt med en god balsam.

Hvorfor balsam?

Vores hår bliver dagligt udsat for ting der kan være slidende og medvirkende til at vores hår bliver lidt træt og slidt at se på. Udover at håret helt naturligt dagligt bliver udsat for vind, vand og sol, så er de mange hårprodukter, ture med børsten, glattejern og krøllejern også en hård tur for håret at skulle igennem.

Forbruget af hårstylings-produkter ødelægger hårets naturlige struktur og får derfor nemt håret til at se slidt og ødelagt ud. Derfor er det vigtigt at anvende en god balsam, som kan hjælpe med at få håret smukt igen - gerne hver eller hver anden dag.

Hvordan virker balsam?

Balsam er et produkt, der går ind og giver en effektiv virkning nu og her, ved at ligge sig på hårets yderflade. Balsamens formål er at gå ind og ligge en hinde på det enkelte hårstrå for at beskytte det og hindre at det vil dele sig i de spalter.

Når håret ser slidt ud er det fordi at hårstråene er begyndt at spalte og flosse. Tager du fat i en lille tot med hår som er slidt, så vil du i spidserne kunne se en meget meget lille hvid 'prik' på hårstrået. Der hvor den hvide 'prik' er, er der hvor dit hår vil knække af. Kigger du på håret efter den lille hvid 'prik', så vil du også kunne se at det sidste stykke af hårstrået er spaltet og flosset.

En god balsam indeholder blandt andet B5 vitamin, for at give håret et blankt udseende.

Hvilken balsam skal jeg vælge?

Det kan hurtigt føles som at famle rundt i mørke, når man leder efter sin nye balsam... der jo så mange. Men lad dig ikke forvirre over det store udvalg! Så længe du er opmærksom på hvilken hårtype du har, så er det straks nemmere at finde rundt i junglen af balsamer.

Tørt og slidt hår
Har du tørt og slidt hår bør du købe en ekstrafugtende balsam, som både indeholder repererende, beskyttende og nærende ingredienser. Det kunne fx. være en ingrediens som silkeaminosyrer du skulle kigge efter i din balsam.

Farvet hår
Har du farvet hår bør du vælge en balsam der er specieludviklet til farvet hår, da de hjælper med at fremhæve og optimere hårfarven. Ingredienser som antioxidanter og UV-beskyttelse hjælper hårfarven med at holde længest muligt.

Normalt hår
Har du normalt hår er det en god idé at finde en balsam der er forebyggende og beskytter håret mod dehydrering.

Krøllet hår
Krøllet hår har en tendens til at virke tør og krussende, og du bør derfor vælge en balsam der er fuld af fugt og næring, så dit hår får en spændstighed der definierer dine krøller bedst muligt.

Fint hår
Det fine hår behøver en balsam der er styrkende, og ikke indeholder ingredienser, der kan virke tyngende for håret. Især til det fine hår er det vigtigt kun at anvende en lille mængde balsam på størrelse md en ært, og kun at anvende den i længder og spidser.

Hvordan skal jeg bruge balsam?

Balsam er det sidste produkt du skal anvende inden du går ud af badet. Anvender du hårkur, skal hårkuren i efter shampooen og før balsamen. Dette skyldes at balsamen går ind og lukker for hårstråene, så de ikke står åbne og tager imod skidt.

Du skal komme balsamen i hårlængder og spidser, og hvis du har tør hovedbund kan du med fordel også komme den deri. Det er dog vigtigt at du passer på med mængden, da balsamen hurtigt kan få dit hår til at klaske sammen, samtidig med din hovedbund vil kunne opleve problemer med at ånde.

Balsamen har godt af at sidde i et par minutter, men pas på med ikke at rende rundt med den i alt for lang tid, da dette også kan få håret til at klaske sammen.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os