Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Køb Third Wave Nutrition Plantforce Synergy protein vanilje (800g)
Plantforce

Plantforce Synergy protein Vanilla - 800 gr.

Varenummer:9238
Spar 14%

341,95 kr

Spar 15%

349,00 kr

Pris nu: 294,00 kr 294

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  Plantforce Synergy Protein serien fra Third Wave Nutrition er specifikt udviklet til den sundhedsbevidste forbruger, som er på udkig efter et plantebaseret proteinpulver der opfylder de højeste kvalitetsstandarder og krav om enestående smag, behagelig konsistens og naturlige ingredienser.

  Produktet er fremstillet med 100% naturlig smag under de strenge EU-regler, og er sødet naturligt med steviol glykosider udvundet fra steviaplantens blade. Der er tilsat naturlig vaniljearoma, som giver en blød og behagelig smag.

  Plantforce Synergy Protein er en perfekt synergi af lavallergene og komplementære raw plantebaserede proteiner (brune ris, ærteprotein og hampeprotein). Produktet tolereres af følsomme individer på grund af sin allergivenlige natur. Produktet er velegnet til folk som lever vegansk eller vegetarisk. Fri for soja, mælk, hvede.

  Link til producent: Rawfood.dk ApS

Ingredienser

 • Ærteprotein, Risprotein, Hampeprotein, Naturlig vanilje aroma, Sødestof (steviolglycosider) E960

Dosering

 • Dosering:
  Bland 1 måleske (20 g) med 250-300 ml vand, juice eller plantedrik (f.eks. risdrik). Fremragende at tilføje i smoothies, pandekager, kager, bars og is - besøg vores hjemmeside for opskrifter.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader