Bestil trygt i dag, vi sender som normalt hele sommeren
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Natur Drogeriet Vitaflex - 180 kap.
Natur Drogeriet

Natur Drogeriet Vitaflex - 180 kap.

Varenummer:15418
Spar 21%

249,95 kr

Pris nu: 195,95 kr 195.95

Indlæser lagerstatus...

Beskrivelse

 • Natur Drogeriet Vitaflex, er et kosttilskud til dig der ønsker at holde dig i gang, og ikke gå på kompromis med kvaliteten.

  Er du ligesom 400.000 andre danskere? Det anslåes nemlig af Gigtforeningen at omkring 8% af danskerne lider af ledproblemer.

  Vitaflex er en blanding af urter, vitaminer og mineraler, der er gavnlige for dine led. Produktet indeholder boswellia, tomentosa, djævleklorod, gurkemejerod, peber, bor, pantotensyre, D-, C- og B6-vitamin, selen og zink.

  Hvad bidrager Vitaflex til?
  - Boswellia medvirker til at vedligeholde velfungerende led.
  - Gurkemeje bidrager til at vedligeholde leddenes bevægelighed.
  - Zink er med til at vedligeholde dine knogler.
  - D-vitamin er med til at vedligeholde dine knogler og en normal muskelfunktion.
  - C-vitamin bidrager til en normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende blodkar, knogler og brusk.

  Duften af Boswellia er meget karakteristisk - selv når vi anvender den i vores kosttilskud, hvor du som kunde kan dufte den, når dåsen åbnes.

  Link til producent: Natur Drogeriet

Ingredienser

 • Tomentosarodbarkpulver (Uncaria tomentosa (WILLD.) DC.), Djævleklorodpulver (Harpagophytum procumbens (Burch.) DC. ex Meisn.), Gurkemejerodpulver (Curcuma longa L.), Oksegelatine (kapsel), L-ascorbinsyre, Boswelliagummiharpiksekstrakt (Boswellia serrata Roxb. ex Colebr.), Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer), Zinkbisglycinat, Natriumborat, L-selenmethionin, Cholecalciferol, Pyridoxinhydroklorid, Sort peberkornpulver (Piper nigrum L.), Calcium-D-pantothenat

DoseringVaren tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader