Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
LactoSeven 100 stk.
Vitabalans

LactoSeven - 100 tabs.

Varenummer:9262
Spar 5%

198,95 kr

Spar 17%

229,00 kr

Pris nu: 189,00 kr 189

Beskrivelse

 • Kosttilskud.
  Mælkesyrebakterier hører til den normale intestinale mikrobielle flora i ethvert menneske. Lacto Seven indeholder syv forskellige naturlige humane mælkesyrebakteriestammer (Lactobacillus og Bifidobacterium) og inulin fiber.

  Bakterierne er beskyttet med en unik dual-coating. Mælkesyrebakterier i Lacto Seven er dual-coatede bakterier. Hver bakterie er omgivet af to overtræk fremstillet af hydrolyseret protein (peptider) og carbohydrat. Dual-coating gør bakterierne mere stabile og øger overlevelsen i sur mave. De er beskyttet mod ødelæggelse forårsaget af mave- og galdesyrer, og dual-coatingen hjælper dem med at overleve indtil de når tyktarmen. Når bakterierne når til tyndtarmen, forårsager pH ændringen fra surt miljø til neutral, opløses coatingen og de levende bakterier frigives i tarmen. Tyktarmens slimhinder er det vigtigste sted hvor probiotika vedhæfter, kolonisere og udøver deres funktion. Bakterier uden overtræk (coating) dør i maven på grund af mavesurhed, hvilket generelt sker med bakterier som indtages sammen med føde. Inulin, en naturlig fiber fungerer som et særligt gavnligt næringsstof for lactobacilli, og fremmer deres vedhæftning til tarmvæggene, deres vækst i antal og metabolisk aktivitet.

  Link til producent: Vitabalans ApS

Ingredienser

 • Llactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Plantarium, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Reuteri, Bifidobacterium Longum, Streptococcus Thermophilus, Inulin, Cellulose, Silicon Dioxide, Cholecalciferol

Dosering

 • Dosering:
  Voksne: 1-2 tabletter dagligt.
  Børn over 3 år: 1 tablet om dagen.
  Tabletterne synkes med vand.


Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader