Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Vitabalans
Vitabalans er et Finsk farmaceutisk brand der udvikler, fremstiller og sælger receptpligtige lægemidler, håndkøbsmedicin og kosttilskud.

Læs mere om Vitabalans lige her >>

Historien om Vitabalans

Vitabalans er en privatejet Finsk virksomhed med receptpligtige lægemidler, håndkøbsmedicin, kosttilskud og medicinsk udstyr, der eksporteres og markedsføres globalt. Vitabalans hovedkontor ligger i Hämeenlinna i Findland, og det er her der bliver forsket, udviklet og registreret nye produkter. Virksomheden har tre produktionsanlæg, der fremstiller lægemidler, kosttilskud og probiotiske midler til kunderne, herunder bliver der klart fremstillet flest tabletter, men de har også stor ekspertise indenfor pulver, creme og opløsninger.

Vitabalans sortiment

Vitabalans har et stort udvalg af almindelige lægemidler som receptpligtige lægemidler og håndkøbsmedicin, hvor de især har stor fokus på medicin mod smerte, allergi, hjerte-kar-sygdomme og søvnløshed i deres udvikling og fremstilling. Herudover tilbyder de også et stort udvalg af kosttilskud, der går ind og bidrager med forskellige vitaminer og mineraler. Vitabalans' udvalg af kosttilskud giver dig mulighed for at tilvælge lige præcis det du har behov for.

Høj kvalitet: Vitabalans er specialiceret i farmaceutisk ekspertise indenfor udviklingen, registreringen og produktionen af midler mod smerte, allergi, hjerte-kar-sygdomme, søvnløshed og kosttilskud spækket med mineraler og vitaminer.

Bestsellers fra Vitabalans

Vitabalans har mange bestsellers her hos Jala-Helsekost, herunder blandt andet LactaNON, der er laktaseenzymtabletter, som går ind og nedbryder laktosen i mejeriprodukter, så maveproblemer forårsaget af laktoseintolerance reduceres. Herudover finder du også Vitabalans GynoLact under Jala-Helsekosts Vitabalans bestsellers, som er vaginaltabletter med mælkesyrebakterier, der hjælper dig med at reducere gener og ubehag i underlivet forårsaget af vaginal ubalance eller bakteriel vaginose.

Hvorfor skal du vælge Vitabalans?
  • Vitabalans tilbyder farmaceutisk ekspertise i deres produkter
  • De er specialiseret indenfor mod virkningen af smerter, allergi, hjerte-kar-sygdomme og søvnløshed
  • Vitabalans tilbyder både håndkøbsmedicin og kosttilskud
  • Vitabalans kosttilskud bidrager med de vitaminer og mineraler du har brug for
  • Vitabalans leverer høj kvalitetsvarer

Kosttilskud

Vitabalans har et bredt udvalg af forskellige kosttilskud, der dækker dine behov for vitaminer og mineraler og hjælper dig med f. eks. in laktoseintolerance eller vaginal ubehag. Men herudover finder du også kosttilskud med f. eks. B, C og og multi vitaminer til både børn og voksne. Hvor C vitamin f. eks. blandt andet bidrager med at reducere træthed og udmattelse og bidrager til kroppens normale energistofskifte samt vedligeholdelse af immunsystemets normale funktion under og efter intensiv fysisk træning. D vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion, normal optagelse/udnyttelse af calcium og phosphor og vedligeholdelse af normale knogler, tænder og muskelfunktion.

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Køb Vitabalans billigt på Jala-Helsekost

Hos Jala-Helsekost har vi et stort udvalg af Vitabalans, fordi vi godt kan lide tanken bag disse produkter. En tanke som passer godt sammen med vores tanke omkring gode produkter på Jala-Helsekost.


Se hele udvalget af produkter fra Vitabalans ovenfor!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os