Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Pudderdåserne
Pudderdåserne er en dansk kritisk skønhedsblog skabt og drevet af Helene Randløv Hansson og Katja Moikjær, der kommer med en masse råd, guides og anmeldelser af skønhedsprodukter. Læs mere om Pudderdåserne lige her >>

Hvem er Pudderdåserne?Pudderdåserne startede som en dansk skønhedsblog med kritiske anmeldelser, guides og gode råd indenfor alt der har med skønhed at gøre. Det særlige ved Helene Randløv Hansson og Katja Moikjærs pudderdåserne skønhedsblog er deres journalistiske vinkel, hvor de forholder sig kildekritisk for at give sine følgere bedst mulige og ærlige blogindlæg.

Udviklingen af pudderdåserne produkter


Pudderdåserne har brugt lang tid på at udvikle deres egen skønheds serie, hvor de lægger vægt på, at produkterne kun skal indeholde de mest nødvendige ingredienser. Siden 2014 har pudderdåserne hvert har lanceret nye plejende produkter indenfor skønhedspleje, som er blevet taget super godt imod at kunderne. Herunder gemmer der helt sikkert også en masse must haves til din hudplejerutine.
Produkterne: Pudderdåsernes produkter dækker over hudpleje, kropspleje, fodpleje, håndpleje og hårpleje! Alle produkterne kommer i et simpelt stilfuldt design med pudderdåsernes lyserøde farve samt deres skønhedsblog navn og logo.
Pudderdåserne udvikler produkter med deres egen store produktkendskab samt i samarbejde med E. Tjellesen. Produkternes ingredienser er nøje udvalgte, og de har særligt fokus på kun at tilvælge nødvendige ingredienser, der har en betydning for produktets effektivitet og virkning.


Pudderdåsernes Must HavesPudderdåsernes sortiment bliver hvert år udvidet med endnu flere effektive hudplejeprodukter, og herunder har de selvfølgelig en masse must haves til din hverdag.
En af pudderdåsernes bestsellers er Niacinamid 10%, som er en serum der går ind og hjælper huden med at få en mere jævn og ensartet hud. Den har også porer reducerende egenskaber, og kan hjælpe mod visse typer pigmentering. Derudover er mange af Pudderdåsernes Alt-i-en serie produkter helt sikker også must haves, hvor f. eks. pudderdåsernes Alt-i-en Creme, der er velegnet til alle hudtyper, men især tør og sart hud, går ind og beroliger samt fugter huden på et dybdegående niveau.
Hvorfor skal du vælge Pudderdåserne?
  • Udviklet af profesionelle eksperter
  • Ingredienserne er nøje udvalgt
  • Det er utrolig effektive og virkningsfulde produkter
  • De tilbyder hudpleje produkter til ansigtet, kroppen fødderne og hænderne
  • De tilbyder ligeledes hårpleje til alle hårtyper
  • Produkterne kommer i et letgenkendeligt lyserødt feminint design


Køb Pudderdåserne billigt på Jala-helsekost

Hos Jala-Helsekost har vi et stort udvalg af Pudderdåserne, fordi vi godt kan lide tanken bag disse produkter. En tanke som passer godt sammen med vores tanke omkring gode produkter på Jala-Helsekost.
Vi har en masse produkter fra Pudderdåserne og udvider hele tiden sortimentet. Du får altid produkterne til en fast lav pris og så er der jo gratis fragt over 100 kr.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os