Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Yogi
Leder du efter Yogi Tea? Så er du landet det rigtige sted. Vi har hos Jala Helsekost samlet et stort udvalg af deres forskellige tevarianter, så der er lidt til enhver smag.

Læs mere om Yogi Tea her >>

Hvad er Yogi Tea?

Yogi Tea er skabt på baggrund af Yogi Bhaian original teopskrift. Hans spirituelle forståelse af verden har gjort hans teopskrifter helt unikke.

De tager udgangspunkt i Ayurveda, som bygger på urgamle traditioner, om hvordan man opretholder det moderne menneskes behov og velbefindende.

Hvad er Ayurveda?

Ayurveda bygger på mere end 3000 års erfaring, og finder stadig anvendelse i den moderne verden vi lever i idag. Begrebet betyder viden (veda) om livet (ayur), og tager udgangspunkt i det moderne menneskes fysiske og psykiske velbehag og balance.

Værd at vide:
 • Den findes optegnelse af Ayurveda for mere en 3000 år tilbage
 • Fælles betragtelse af mennesket for alle folk og kulturer
 • Holistisk tilgang - Menneskets betragtest som en helhed sammensat af krop og sjæl
 • Alle er enenstående og betragtes individuelt

  • Renhed og unikke aromaer

   Yogi Tea er pionere indenfor ayurvedisk te, og anvender kun specielt udvalgte ingredienser i deres produkter. Alle de urter og krydderier som er anvendet i deres produkter bliver dyrket økologisk.

   De arbejder aktiv med sikring af kvaliteten og renhed af deres produkter, så du altid er sikret den højeste kvalitet, når du køber et produkt fra dem.

   Alle deres produkter er har EU's økologimærkning, som sikre dig at urterne og krydderierne, der er anvendt i produkterne, er økologiske og af god kvalitet.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os