: Dag-til-dag levering
Køb for 200 kr. mere, og få fri levering
Cyber Monday: Spar op til 70% - Shop her >>

Biotherm

Biotherm har igennem mange år udviklet et bredt udvalg af pleje produkter til både mænd og kvinder. De har stort fokus på mange af de hud problemer vi oplever til hverdag, og der er derfor garanteret noget som passer til din hudtype.

Læs mere om Biotherm og deres produkter her >>

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvem er Biotherm?

Biotherm her eksisteret siden 1952, og har lige siden starten arbejdet med produktion af unikke produkter til personlig pleje. De lige siden starten anvendt deres unikke ekstrakt "Thermal Plankton", som har en utroligt effektiv effekt på huden.

I 1994 åbnede Biotherm deres eget Bioteknologiske center i Tours i Frankrig, som studere brugen er af "Pure Thermal Plankton" i deres hudpleje produkter. Igennem årene har Biotherm udviklet mange forskellige hudpleje produkter, som har helt unikke effekter på hudens forskellige funktioner.

De producere både produkter til mænd og kvinder, og har stort fokus på den enkelte produkters funktioner, så de passer perfekt til de hudproblemer, du oplever til hverdag. I 2012 skiftede Biotherm fokus til deres nye bioteknologi, som har fokus på skønhed fra dybet.

Biotherm hudpleje serier

Auqasource

Produkt serien Aquasource fra Biotherm har fokus på fugten i din hud. Din hud bliver i løbet af dagen udsat for mange faktorer der har en negativ effekt på huden, og kan være med at tørre den ud. Biotherm har derfor lavet denne serie, som giver din hud masser af fugt, og som hjælper med at berolige og pleje huden.

Formål
- Plejer huden
- Blødgører huden
- Lindrende og beroligende

Skin Best

Denne serie er udviklet for at beskytte din hud i mod de første alderstegn. Produkterne fra denne serie indeholder antoxidanter og kollagen opbyggende ingredienser, da dette er to vigtigte ting, når det kommer til at bekæmpe hudens aldring.

Formål
- Mindsker træthedstegn
- Giver huden glød
- Bekæmper synlige porer

Blue Therapy

Serien Blue Therapy har fokus på at reducere synlige alderstegn. Dette er nemlig et problem som alle oplever, og som mange gerne vil bekæmpe. Heldigvis kan man bekæmpe op til 80% af hudens alderstegn, så det er muligt at holde huden pæn og blød.

Formål
- Bekæmper pigmentpletter
- Mindsker rynker
- Giver fylde til huden

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader