Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Sebamed
Sebamed er et hudplejebrand til dig uanset din hudtype, der hjælper med at bringe din hud i balance med sine mange produkter, der alle har en pH-værdi på 5,5. En pH på 5,5 er den pH-værdi sund hud har. Forkæl din hud med Sebamed produkter, der kun benytter sig af nøje udvalgte og testede ingredienser, der skaber de bedste produkter af høj kvalitet.
Læs mere om Sebamed lige her >>

Plej din hud med Sebamed?

Sebamed er et tysk hudplejebrand, der lægger fokus på optimal pleje af din hud med de bedst ingredienser af højeste kvalitet, som er dermatologisk testet og prøvet. Hjælp med at balancerer din hud til et sund stadige med Sebamed's mange produkter, der alle har en pH-værdi på 5,5, som er pH-værdien af sund hud. Støt din hud med Sebamed, der er specialister i sund hud. Sebamed er udviklet med sund hud i fokus, så du kan pleje og rense din hud skånsomt, uanset om du har sensitiv, tør eller problematisk hud. Sebamed udvikler produkter til dig, hvor kvalitet er fundamentet for succes.

Kvalitet er vejen frem

Sebamed vejer kvalitet af sine produkter særdeles højt. De har et indviklet system, der konstant kører kvalitetskontrol på deres hudpleje- og hygiejne produkter, så du kan føle dig tryg med de produkter du bruger. Plej din hud med den nøje udviklet formel, der tager afsæt i en sæbefri sæbe, som var startskudet for Sebamed. Med unikt formuleret produkter kan du let pleje din hud med de bedste ingredienser, der er dermatologisk testet for tolerance og effektivitet overfor din hudtype. Den konstante kvalitetskontrol sikre dig over 150 produkter i mere end 80 lande, der alle har nøje udvalgte ingredienser, der alle har gennemgået udførlige undersøgelser, så du får det bedst mulige produkt. Alle produkter såvel som ingredienser overholder Sebamed's strenge kriterier, der gør at du får et produkt med testet og undersøgt effekt.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os