Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Avalon Organics
Avalon Organics er et brand med et sortiment af personligt plejende produkter, som hver især er udviklet med stor fokus på miljøet og planeten.

Læs mere om Avalon Organics lige her >>

Hvem er Avalon Organics?

Avalon er et hudpleje og hårpleje brand der tilbyder produkter, der er udviklet med dyb respekt for jorden og miljøet, for at give din hud og dit hår den bedste pleje. Avalon Organics skaber produkter der er sammensat af naturens rene ingredienser, og er bygget på en tro om at alt skønhed kommer fra jorden.

Bæredygtighed fremfor alt

Avalon Organics tror på at bæredygtighed er vejen frem, og derfor tager de aktivt del i at gøre en forskel ved f. eks. at bruge certificerede økologiske ingredienser, de bruger ® mærket emballage, der er fremstillet af højt post forbrugsmaterialeindhold og bæredygtigt pap, der kan genanvendes. Herudover evalueres alle formler for det organiske kulstof til CO2 omdannelseshastigheden, da det er nødvendigt for at få et bionedbrydeligt certificering til produkterne.

Bæredygtig innovation Avalon Organics er et innovativt mærke der konstant forsker og udvikler på deres nye ideer. De kombinerer moderne videnskab med ekspertise indenfor den botaniske verden, for at designe fantastiske formler der giver huden og håret fordele samtidig med at være bæredygtigt.

Som en del af Avalon Organics kerneværdier er deres produkter veganske, da de har en dyb respekt for alle levende væsner på jorden.

Avalon Organics sortiment

Avalon Organics sortiment består af innovative økologiske plantebaserede produkter, der er designet til at have en optimal effektivitet. Alle Avalon Organic's hudpleje og hårpleje produkter er udviklet med en grundlæggende respekt for jorden med nøje udvalgte plantebaserede ingredienser, der gør en forskel udefra og ind.

Hvorfor skal du vælge Avalon Organics?
  • Indeholder veganske ingredienser
  • De bruger økologiske ingredienser
  • Produkterne er udviklet med hensyn til miljøet
  • De tilbyder hår- og hudplejende produkter
  • Alle produkter er plantebaserede
  • De er NSF/ANSI 305, EWG VERIFIED™ og LEAPING BUNNY-PROGRAM certificeret


Køb Avalon Organics billigt på Jala-helsekost

Hos Jala-helsekost har vi et stort udvalg af Avalon Organics, fordi vi godt kan lide tanken bag disse produkter. En tanke som passer godt sammen med vores tanke omkring gode produkter på Jala-helsekost.
Du får altid produkterne til en fast lav pris og så er der jo gratis fragt over 100 kr.

Se hele udvalget af produkter fra Avalon Organics ovenfor!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os