Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Faith In Nature
Faith in Nature laver nogle helt unikke produkter til hår-, hudpleje og til børn. De er lavet på et bredt udvalg af naturlige ingredienser, så du kan give dig selv den bedste pleje.

Læs mere om Faith in Nature og deres produkter lige her >>

Hvem er Faith in Nature?

Faith in Nature har ca. 50 års erfaring med udvikling af pleje produkter, og de forsøger hele tiden at gøre deres produkter bedre, så du får den bedste oplevelse hver gang. Rivka Rose er grundlæggeren bag Faith in Nature, og hun har gennem hele sin opvækst haft en naturlig interesse for naturen, hvilket også bliver synliggjort i alle produkterne.

Brandet startede da Rivka flyttede til Skotland, hun oplevede pludselig hvor hårdt vejret kunne være mod huden, og hun ville derfor gerne lave en hudcreme, som kunne passe godt på din hud. Det var den creme som fødte idéen til Faith in Nature.

Førende brand indenfor hårpleje

Fra 2008 til 2014 oplevede Faith in Nature en kraftig vækst hvilket foresagde at de måtte udvide fra 2500 kvardratmeter til næsten 30.000 kvadratmetet. Det gav dem mulighed for at kunne producere endnu flere forskellige produkter, og i 2014 blev Faith in Nature kåret det førende brand indenfor hårpleje i den engelske "Health Food Sector".

Kvalitet og økologi i højsædet

Hos Faith in Nature er der fokus på to helt generelle ting. De ønsker at producere produkter af den bedste kvalitet, så du kan give dig selv den bedste pleje. Herunder har de også et stort fokus på økologi, da de mener at de øger kvaliteten af deres produtker.

Selvom de har så stort fokus på kvaltiet og økologi, så formår de stadig at have fokus på forbrugeren. Det er nemlig vigtigt for dem, at deres produkter ligger på et fornuftigt prisleje, så alle har råd til at forkæle sig selv og sin krop.

Derfor bruger de utroligt mange kræfter på at holde prisen i bund, uden at det kommer til at gå udover kvaliteten. Så hvis du gerne vil have naturlige pleje produkter til hud, hår eller dit barn, så skal du prøve produkterne fra Faith in Nature.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os