: Dag-til-dag levering | Vi bytter frem til 1. februar
Køb for 295 kr. mere, og få fri levering
Juleudsalg: Spar min. 20-25% - Shop her >>

CÎME

Tænker du over hvad det er du smører på huden? Cîme laver naturlige og organiske hudpleje produkter uden parabener, konserveringsmidler og syntetiske parfumer. Samtidigt indeholder de aktive ekstrakter og olier fra planter som vokser i Himalaya bjergene.

Læs mere om Cîme og deres produkter her >>

Hvad er Cîme?

Cîme producere luksus produkter til hudpleje som er lavet på de bedste ingredienser fra naturen. Produkterne er sågar lavet på ekstrakt og olier fra planter som vokser i Himalaya. Deres produkter er lavet på rene ingredienser og har et højt indhold at naturlige og organiske ingredienser.

Ingredienser fra Himalaya

De aktive ingredienser som Cîme anvender i deres produkter, vokser i Himalaya bjergene. I over 3000 meter højde vokser planer som vilde roser, havtorn, edelweiss og et hav af andre værdifulde planter. De unikke ved planterne er at de kan overleve de hårde omgivelser, hvilket resulterer i et højt indhold af aktive ekstrate og olier, som er basen for Cïmes organiske hudpleje produkter.

Naturlig og organisk

Cïme anvender det maksimale indhold af organiske og naturlige ingrdienser i deres opskrifter, som giver din hud en flot glød og får den til at se sund ud. De anvender ingen syntetiske ingredienser, da de mener at intet kan matche naturens naturlige kræfter.

De anvender derfor ingen parabener, syntetiske parfumer, phenoxyethanol og propylene glyckol i deres produkter. På grund af deres fokus på naturlige og organiske ingredienser, er Cîme blevet certificeret af ECOCERT Greenlife.

Effektive ingredienser

Hver eneste ingrediens er nøje udvalgt, så den har et specifikt formål i forhold til din hudpleje. Takket været det unikke udvalg af ingredienser er produkterne rige på antioxidanter, vitaminer og essentielle fedtsyrer, som giver din hud den optimale pleje.

Simpelt og naturligt

Hos Cîme er simpeltheden i produkterne utroligt vigtig. For dem er det vigtigt at hverdagen ikke bliver for kompliceret, og derfor har mange af deres produkter flere funktioner, så dit badeværelse ikke bliver fyldt med forskellige hudpleje produkter.

Deres produkter er lavet på naturlige og organiske ingredienser, som giver produkterne en behagelig tekstur, som ikke fedter og er let for huden at optage. Deres produkter dufter utroligt godt, og er uden syntetiske parfumer.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader