Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Pharma Nord
Pharma Nord producerer nogle helt unikke kosttilskud og lægemidler. De har stort fokus på udviklingen af deres produkter, ved brug af de mest essentielle næringsstoffer, for at give den højeste optagelighed, kvalitet og dokumentation.

Læs mere om Pharma Nord her >>

Hvem er Pharma Nord?

Pharma Nord er en danske virksomhed, der producerer nogle helt unikke kosttilskud og lægemidler, som er kendt i det meste af verden. Deres produkter bliver aktivt test igennem videnskabelige undersøgelse, og der er foretaget mere end 9.000 videnskabelige studier med deres egne præparater.

De har valgt at producere deres produkter i Danmark, da Danmark har en striks lovgivning, som er højt respekteret over hele verden. Dermed er du også sikret at produkterne er af den bedste kvalitet, da de lever op til alle de regler, som findes i den danske lovgivning.

Lægemiddelproduktion

Pharma Nord skiller sig meget ud fra andre virksomheder i deres branche. For det første er det fordi alle deres produkter produceres under GMP-ordningen (Good Manufacturing Practice) også deres kosttilskud, og samtidigt følger de også retningslinjerne for lægemiddelproduktion.

Det kommer til selvfølgelig Pharma Nord til fordel, men også dig som kunde, da du er sikret at produkterne er produceret under de bedste betingelser, og har den høje standard, som man kan forvente fra Pharma Nord.

Anerkendelse

Pharma Nord har siden begyndelse modtaget mange forskellige priser og anerkendelse for deres produkter verden over. Det er blandt andet priser som "Supplier of the Year" på nogle af de markeder de er på i Europa og et hav af forskellige priser for deres produkter.

De har siden 2007 modtaget over 24 forskellige priser hvor de senest i 2018 modtog 2 forskellige priser for nogel af deres produkter. Vi har opstillet nogle af deres seneste priser her:
  • Produktet: Bio-Quinone Q10 modtog i 2018 prisen, "Årets helt for sig selv i Danmark".
  • Produktet: Bio-SelenoPrecise modtog i 2018 prisen, "Årets mineral i Danmark".
  • Produktet: SelenoQ10 modtog i 2017 prisen, "Årets Hjerteprodukt i Sverige".
  • Produktet: Bio-Melatonine Complex modtog i 2016 prisen, "Best Product i Belgien".
  • Produktet: Bio-Quinone Active Q10. modtog i 2015 prisen, "Natural Healthcare Cummunity Award i Storbritannien".

Mest solgte fra Pharma Nord

Bio-Quinone Q10 Gold 100 mg - 180 kaps.
Kæmpehittet fra Pharma Nord, er dette kosttilskud med Q10 og C-Vitamin, som bremser cellernes aldring. Dette er ikke det mest populære Q10 kosttilskud i Europa for ingenting. Pharma Nord har nemlig konstant forbedret det i løbet af de sidste mange år.

Q10 er et coenzym som produceres i leveren, dog bliver kroppen dårligere til dette med alderen. Hvilket er hvorfor dette kosttilskud er så populært blandt vores kunder over 60 år. Q10 har en betydning for hjerte, muskler og binyrer.

D Pearls 38 mcg - 240 kaps.
Dette D-vitamin kosttilskud indeholder hele 38 mcg. Hvilket svarer til 760% af det anbefalede daglige indtag. Du har kun behov for en enkelt kapsel om dagen, og de små guldfarvede kugler er utroligt nemme at sluge. Indeni er D-vitaminet blandet op med olivenolie, dette øger optageligheden, da vitaminet er fedtopløseligt. D-vitamin dannes ikke i lige så store mængder i kroppen om vinteren, grundet færre soltimer. Derfor har mange danskere, især dem der arbejder indenfor, brug for et tilskud af D-vitaminer i vinterhalvåret.

Pharma Nord Bio-Pycnogenol - 90 tabs.
Dette enestående kosttilskud har et ekstremt højt indhold af Bio-flavonoider som er udtrukket fra Pinus Pinaster (strandfyr). Dette betyder at Bio-Pycnogenol er et kraftigere anti-oxidant end både Vitamin C og Vitamin E. Anti-oxidanter bekæmper cellernes oxidation. Der er ingen dokumenteret effekt ved kosttilskuddet, da forskningen stadig ikke har undersøgt de aktive stoffer i bund.

Pharma Nord Bio-Selen + Zink - 360 tabs. Bio-selen + Zink er tilsat vitamin- A, B6, C og E-vitamin. Denne kombination af mineraler og vitaminer, supplerere og komplementere hinanden, hvilket i følge Pharma Nord gør det til det ideelle antioxidant-kompleks. Kosttilskuddet bidrager således til et øget immunforsvar og kroppens kamp mod oxidativt stres.

Pharma Nord Bio-Magnesium - 120 tabs. Magnesium har de seneste år næsten overhalet Fiskeolie, som det foretrukne kosttilskud. Og det er der en god grund til, Magnesium har nemlig et hav at dokumenterede virkninger. Magnesium er det 4. mest forekommende mineral i kroppen. Pharma-Nord producerer et af de højest-optagelige magnesiumtilskud på markedet.

Bio-Magnesium indeholder 3 forskellige udgaver af magnesium, som sikrer høj optagelse. Magnesium er så let opløseligt, at en pille kan opløses i et glas vand på et par minutter.

Blandt magnesiums mange virkninger er følgende:
  • Bidrager til et normalt energistofskifte
  • Bidrager til en normal muskel funktion
  • Vedligeholdelse af normale tænder og knogler
  • Bidrager til at mindske træthed og udmattelse

Kosttilskud du kender, og kan stole på!

Gennem adskillige årtier har Pharma Nord konstant udviklet deres produkter og udvidet deres sortiment. Derfor indeholder sortimentet mange favoritter, som vores kunder sværger til hver gang!

Pharma Nord er nok den kosttilskudsproducent i danmark, som man forbinder mest med kvalitet. Pharma Nord arbejder hårdt for at få det bedst mulige produkt ud til kunden. De går højt op i at basere deres produkter på grundig forskning, så kunden får et produkt med høj optagelighed, kvalitet og virkning. Faktisk indeholder Pharma Nords forskningsdatabase over 9000 videnskabelige studier.

Pharma Nord er også en af Europas førende og største producenter af essentielle næringsstoffer. Startet i 1981, med produktion og hovedkontor i Vojens, er Pharma Nord et stort Dansk brand. De går altid efter at producere kosttilskud der er de bedste på markedet, derfor har de mange tilfredse kunder i hele Europa.

Prisvindende kosttilskud

Det er ikke kun vores kunder der er vilde med Pharma Nords produkter. Pharma Nord har nemlig vundet et hav af internationale priser og anerkendelse, fra både kommercielle og industrielle organisationer. Så du bør altid tænke kvalitet, når du tænker Pharma Nord.

Hvis du vil være sikker på, at dine kosttilskud altid er af bedste kvalitet og fra en Dansk producent, skal du overveje Pharma Nord. Deres produkter er prisvindende og populære i hele Europa.

Danmarks Billigste Pharma Nord kosttilskud

Her hos Jala tænker vi på kunden i alle aspekter af butikken. Hvorfor vi også altid tilbyder de mest konkurrencedygtige priser i Danmark. Vi vil gerne være billigst! Derfor sparer du op til 27% på Pharma Nord kostilskud, og det er endda med fri fragt hvis du køber for over 295 kr. Det er billigt!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os