Køb for kr. mere, og få fri levering

Pharma Nord A/S

Dansk kosttilskudsproducent der står bag publikumsfavoritterne D-Pearls og Bio-Quinone Q10.

Læs mere om dette kvalitetsbrand lige her >>

Pharma Nord - Danske Kvalitetskosttilskud

Pharma Nord er nok den kosttilskudsproducent i danmark, som man forbinder mest med kvalitet. Pharma Nord arbejder hårdt for at få det bedst mulige produkt ud til kunden. De går højt op i at basere deres produkter på grundig forskning, så kunden får et produkt med høj optagelighed, kvalitet og virkning. Faktisk indeholder Pharma Nords forskningsdatabase over 9000 videnskabelige studier.

Pharma Nord er også en af Europas førende og største producenter af essentielle næringsstoffer. Startet i 1981, med produktion og hovedkontor i Vojens, er Pharma Nord et stort Dansk brand. De går altid efter at producere kosttilskud der er de bedste på markedet, derfor har de mange tilfredse kunder i hele Europa.

Kosttilskud du kender, og kan stole på!

Gennem adskillige årtier har Pharma Nord konstant udviklet deres produkter og udvidet deres sortiment. Derfor indeholder sortimentet mange favoritter, som vores kunder sværger til hver gang!

Vores mest populære Pharma Nord-kosttilskud

Herunder vil vi gennemgå vores bedstsælgende kosttilskud fra Pharma Nord. Måske kan det inspirere dig i dit næste køb.

Bio-Quinone Q10 Gold 100 mg.

Kæmpehittet fra Pharma Nord, er dette kosttilskud med Q10 og C-Vitamin, som bremser cellernes aldring. Dette er ikke det mest populære Q10 kosttilskud i Europa for ingenting. Pharma Nord har nemlig konstant forbedret det i løbet af de sidste mange år.

Q10 er et coenzym som produceres i leveren, dog bliver kroppen dårligere til dette med alderen. Hvilket er hvorfor dette kosttilskud er så populært blandt vores kunder over 60 år. Q10 har en betydning for hjerte, muskler og binyrer.

D-Pearls Stærk 38 µg

Dette D-vitamin kosttilskud indeholder hele 38 mcg. Hvilket svarer til 760% af det anbefalede daglige indtag. Du har kun behov for en enkelt kapsel om dagen, og de små guldfarvede kugler er utroligt nemme at sluge. Indeni er D-vitaminet blandet op med olivenolie, dette øger optageligheden, da vitaminet er fedtopløseligt. D-vitamin dannes ikke i lige så store mængder i kroppen om vinteren, grundet færre soltimer. Derfor har mange danskere, især dem der arbejder indenfor, brug for et tilskud af D-vitaminer i vinterhalvåret.

Bio-Pycnogenol

Dette enestående kosttilskud har et ekstremt højt indhold af Bio-flavonoider som er udtrukket fra Pinus Pinaster (strandfyr). Dette betyder at Bio-Pycnogenol er et kraftigere anti-oxidant end både Vitamin-C og Vitamin-E. Anti-oxidanter bekæmper cellernes oxidation. Der er ingen dokumenteret effekt ved kosttilskuddet, da forskningen stadig ikke har undersøgt de aktive stoffer i bund.

Bio-Magnesium

Magnesium har de seneste år næsten overhalet Fiskeolie, som det foretrukne kosttilskud. Og det er der en god grund til, Magnesium har nemlig et hav at dokumenterede virkninger. Magnesium er det 4. mest forekommende mineral i kroppen. Pharma-Nord producerer et af de højest-optagelige magnesiumtilskud på markedet.

Bio-Magnesium indeholder 3 forskellige udgaver af magnesium, som sikrer høj optagelse. Magnesium er så let opløseligt, at en pille kan opløses i et glas vand på et par minutter.

Blandt magnesiums mange virkninger er følgende:
  • Bidrager til et normalt energistofskifte
  • Bidrager til en normal muskel funktion
  • Vedligeholdelse af normale tænder og knogler
  • Bidrager til at mindske træthed og udmattelse

Prisvindende kosttilskud

Det er ikke kun vores kunder der er vilde med Pharma Nords produkter. Pharma Nord har nemlig vundet et hav af internationale priser og anerkendelse, fra både kommercielle og industrielle organisationer. Så du bør altid tænke kvalitet, når du tænker Pharma Nord.

Hvis du vil være sikker på, at dine kosttilskud altid er af bedste kvalitet og fra en Dansk producent, skal du overveje Pharma Nord. Deres produkter er prisvindende og populære i hele Europa.

Danmarks Billigste Pharma Nord kosttilskud

Her hos Jala tænker vi på kunden i alle aspekter af butikken. Hvorfor vi også altid tilbyder de mest konkurrencedygtige priser i Danmark. Vi vil gerne være billigst! Derfor sparer du op til 27% på Pharma Nord kostilskud, og det er endda med fri fragt hvis du køber for over 295 kr. Det er billigt!

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader