Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Scholl
Forkæl dine fødder med de skønne plejende og smertelindrende produkter til dine fødder fra Scholl, der med mere end 100 års erfaring skaber alt fra indlægssåler til cremer til dine fødder og dine problmer. Læs mere om Scholl lige her >>

Hvem er Scholl?

Hos Scholl er deres mål, at du kan finde komfort og velbefindende gennem pleje af dine fødder. Scholl tilbyder dig et bredt sortiment af produkter til pleje og understøttelse af dine fødder, så du kan føle komfort, komme fod problemer til livet og lindre smerter, der er opstået i forbindelse med din gang samt meget mere.

De perfekte produkter til dine fødder

Når det kommer til vores fødder er der mange ting, der kan gøres for at øge din komfort. Med Scholl kan du finde komfortable indlægssåler, der kan gøre dine sko mere behagelige, samt smertelindrende indlægssåler, der understøtter din fod og retter din gangart, mens de reducerer stød op i underkroppen.

Kom hård og tør hud til livs med Scholl’s brede udvalg af cremer, file og elektriske file, der efterlader fødderne komfortable og silkebløde, samt reducerer smerte fra revne og sprukne hæle med de unikke og specielt udviklede produkter til dine fødder.

Understøt dine fødder med Scholl uanset om du døjer med fodsvamp, fodsved, ligtorne, fodvorter, hælsmerter, trætte fødder eller hvis du ønsker ekstra komfort til dine gravide fødder.

Scholl’s historie

Scholl blev startet af grundlæggeren Dr. William Mathias Scholl, der i 1899 startede sin egen skobutik i Chicago. Butiks specialiserede sig i komfortabelt fodtøj, og gennem de mange mennesker han mødte, lærte Dr. Scholl også om de mange problemer, der er i forbindelse med ens fødder. Dette ledte ham til et lægestudium i føddernes anatomi og fysiologi.

Dette ledte til Scholl, der som mærke fortsætter deres grundlæggers store passion og filosofi ved at pleje dine fødder.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os