Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

1-3 dages levering

1-3 dages levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Zebla
Zebla er kendt for et bredt udvalg af anerkendte rengøringsprodukter til tøj, særligt for deres effektive lugtfjernende renseløsninger til sportstøj og sko. Med Zebla kan du forlænge levetiden på dit sportstøj og opnå en grundig rens af alt fra hverdagstøj til sko og sportstøj.

Læs mere om Zebla | Hvorfor er Zebla blevet så populært?

Hvem er Zebla?

Zebla er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 2009, da deres første produkt blev lanceret. Deres produkter er udviklet specifikt til sportstøj, fitness- og outdoorudstyr, ski og endda også hverdagstøj. Zeblas produkter er kendt for deres unikke lugtfjernende effekt, som potentielt kan forlænge tøjets levetid - for selv uden huller, rifter eller lignende i tøjet, er der stadig en fremtrædende årsag til, at vi smider vores tøj ud, nemlig lugten. En ubehagelig lugt kan være svær at slippe af med, men med Zeblas produkter kan du effektivt fjerne lugten og rense dit tøj og udstyr på en naturlig måde.

Hvorfor er Zebla blevet så populær?

Zeblas produkter er yderst anerkendte for deres effektive virkning og fordi de er naturlige, bæredygtige og fri for parabener og andre skadelige stoffer såsom methylisothiazolinone og fluor. Alle produkter er produceret i Danmark og gennemtestet over en periode på mindst 6 måneder. Flere af deres produkter er biologisk nedbrydelige og baseret på genanvendelige materialer. Desuden er emballagen fremstillet af genbrugsmaterialer, hvilket gør Zebla til et bæredygtigt valg.

Værd at vide om Zebla
  • Fri for parabener, fluor og methylisothiazolinone
  • Effektive til rensning og fjernelse af lugt
  • Ideelle til al slags tøj, inklusive sportstøj
  • Kan anvendes på fitness- og outdoorudstyr
  • Danskproducerede produkter
  • Baseret på genanvendelige materialer
  • Produkterne er testet i mindst 6 måneder

Køb Zebla hos Jala Helsekost

Hos Jala Helsekost finder du et komplet udvalg af Zeblas produkter, som spænder fra sportsvask til imprægnering og lugtfjernere. Du får de bedste priser, og samtidig tilbydes dag-til-dag levering. Bestil dine Zebla-favoritter i dag og oplev effekten allerede i morgen.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os