Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

ShaveSafe
ShaveSafe er desinficerende og antibakterielle produkter til barbering, der er udviklet til at forebygge røde knopper, irritation og indgroede hår ved barbering. Få en glat og blød barbering med ShaveSafe, der kan bruges af både mænd og kvinder over hele kroppen for en glat barbering uden irritation. Læs mere om ShaveSafe lige her >>

Hvem er ShaveSafe?

ShaveSafe er et danskstartet brand, der er startet af undertøjsmodellen Nana Rytter Nielsen, der var træt af indgroede hår, irritation og kløe fra hendes bikinilinje. Derfor fik hun ideen om et mildt men effektivt produkt, der ville forebygge irritation, og som let kunne bruges til alle typer fjernelse af hår, samt bruges af alle køn.

Forebyggelse af bakterier

Indgroede hår, irriteret hud efter barbering, røde knopper eller skægpest er alle resultater af bakterier, der er trængt ind i huden porer ved barbering. Og dette forebygger disse produkter til barbering. Nana Rytter Nielsen udviklede i samarbejde med et dansk farmaceutisk firma en række af desinficerende produkter til både normal og sensitiv hud, der har en antibakteriel effekt, som hjælper med at reducerer bakterier ved brug før, efter og mellem barberinger.

ShaveSafe produkter

Hold din hud fri for bakterier, når du fjerner hår, uanset om du bruger skraber, epilator eller om du foretrækker at vokse. ShaveSafe har en række af produkter, som kan bruges før, under, efter eller mellem barbering eller fjernelse af hår, så du kan holde bakterier væk, samt forebygge irritation, røde knopper, skægpest eller indgroede hår. ShaveSafe har produkter til både kvinder, mænd og dig med sensitiv hud, så du let kan barbere dig med optimal komfort. Alle ShaveSafes produkter er antibakterielle og desinficerende med en mild men effektiv formel, som du let og trygt kan bruge over hele kroppen, fra ansigtet til intimbarbering.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os