Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Danatekt
Danatekt er sand selvforkælelse til dig med tør, udsat, sensitiv eller skællende hud, der ønsker intensiv pleje af hele din krop fra hår til ekstra pleje af sart hud. Med Danatekt før du blide hudplejeprodukter med velkendte ingredienser, som giver tryg og skånsom pleje til alle i familien med allergicertificerede og svanemærkede produkter.

Undgå at irriterer eller udtørre din sensitive eller tørre hud med ekstra plejende produkter fra Danatekt, der er udviklet til netop din hudtype. Læs mere om Danatekt lige her >>

Forkæl huden med Danatekt?

Danatekt er et unikt dansk hudplejemærke, der tager afsæt i dermatologers efterspørgelse på en fugtighedscreme til børn med atopisk eksem. Danatekt udviklede en særlig creme, der giver huden intens fugt fra velkendte ingredienser, der er let at påfører og ligger komfortabelt på huden. Dette blev starten for Danatekt, der har formuleret produkter til sensitiv, sart, tør og udsat hud, der har behov for ekstra pleje.

Certificeret pleje

Danatekt´s afsæt i plejeprodukter til udsat, sensitiv, tør og sart hud, gør hele serien af Danatekt produkter særligt velegnet til hele familien. Benyt trygt produkterne til at pleje, rens og fugte huden hos et hvert medlem i hele familie, stor som lille.

Danatekt blev i 2006 overtaget af Orion Pharma A/S, der sikrede af alle produkter er klinisk testet. Dette sikre dig klinisk testet hudplejeprodukter med indholdsstoffer, som er veldokumenterede, og ikke mindst både svanemærket og allergicertificerede.

Forkæl dig selv og din hud med svanemærkede og allergicertificerede produkter, der er formuleret uden parfume, så du kan pleje sart, udsat eller tør hud uden risiko for at udtørre huden yderligere, så din hud får den ultimative pleje og fugt for optimal komfort.

Skånsom pleje fra top til tå

Når man vasker sin hud med sæbe eller renser hår og hovedbund med shampoo, kan der fjernes fugt og nødvendige bakterier fra huden, så den udtørres eller irriteret. Ved fjernelse af nødvendige bakterier, efterlades hud og hovedbund forsvarsløs og infektioner kan dermed ophobe sig, og forårsage ubehag.

Undgå unødvendig ubehag i hud og hovedbund med plejende produkter, der er særligt udvalgte til sensitiv, tør, udsat, skællende eller sart hud, der trænger til ekstra kærlighed i form af plejende fugt. Nyd den plejende effekt af de forskellige brugervenlige produkter fra Danatekt, der kan bidrage til ekstra pleje til alt fra brystvorter, hudfolder, hovedbund, beskadiget hud overalt på kroppen og meget mere.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os