Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Puori
I denne kategori finder du alle produkter fra danske Puori. Deres sortiment består af 100% rene og organiske kosttilskud, som dækker adskillige behov og formål, derfor er Puori mærket med Clean Label®. Puori sætter standarden for kvalitet, optagelighed og effektivitet.

Hvem er Puori? | Hvorfor vælge Puori?

Hvem er Puori?

Puori er et dansk projekt, der blev etableret i 2009 af 2 sundhedsentusiaster, som havde en vision om at udvikle rene, troværdige, effektive og organiske kosttilskud til retfærdige priser. “Puori” er en sammentrækning af Pure Original, og det navn passer godt på deres sortiment. Puori har nemlig et bredspektret sortiment af innovative og naturlige kosttilskud som indebærer alt fra fiskeolie til collagen og mælkesyrebakterier.

Transparente kosttilskud til alle behov

Puori er kompromisløse hvad angår kvalitet og er derfor yderst selektive med valg af råvarer og ingredienser. Ydermere har de et øget fokus på bæredygtighed, dyrevelfærd og renhed, hvilket har sikret dem den vigtige Clean Label® certificering. Med denne certificering skaber Puori kosttilskud, der er 100% transparente. Puoris produkter bliver testet for 130 forskellige skadelige kontaminanter og toksiner i et akkrediteret kemisk analyselaboratorium. Deres resultater bliver offentligt tilgængelige og du kan se dem, lige her >>

Populære kosttilskud fra Puori

Puori står bag et hav af populære kosttilskud til forskellige formål. Vi har fremhævet vores favoritter fra Puori for, at bidrage med inspiration og læring.

Puori Omega-3 O3
Puori O3 er et organisk kosttilskud med fiskeolie, der er 100% rent. Det indeholder en betydelig mængde af vigtige Omega-3 fedtsyrer, såsom 1250 mg EPA og 500 mg DHA pr. daglig dosis. Med Puori O3 undgår man sure opstød med fiskesmag og kan samtidig nyde godt af den vigtige effekt. Bidrager til hjerte-og hjernefunktionen samt synet.

Puori Magnesium M3
Puori Magnesium M3 er et organisk kosttilskud med magnesium, som er 100% rent. Kosttilskuddet er udviklet med en unik teknologi, der sikrer en høj optagelighed og effektiv kvalitet. M3 fra Puori hjælper med at afhjælpe naturlig udmattelse og træthed, og bidrager samtidig til stofskifteprocessen.

Puori Beauty CP3
Puori Beauty er et unikt kosttilskud, der indeholder 100% rent og neutralt kollagenpulver. Kosttilskuddet er udviklet specielt til at styrke skønheden indefra og har en vigtig virkning på hudens struktur. CP3 er beriget med vitamin-C for at fremme bedre optagelse. Derudover indeholder Puori Beauty CP3, biotin, zink og vitamin-B6, som bidrager til hårets og neglenes sundhed.

Hvorfor vælge kosttilskud fra Puori?

Når du vælger Puori, giver du dig selv de bedste forudsætninger for, at opnå mærkbare resultater med dine kosttilskud. Puori sætter nemlig standarden for optagelighed, hvilket hjælper til en omfattende effekt og absorption. Tilmed er Puoris produkter troværdige og egner sig til alle, uanset alder og køn. Samtidig er deres produkter 100% naturlige og organiske, hvilket mindsker indtaget af skadelige stoffer, tungmetaller og andet. Hvis du lever en aktiv livsstil, er Puori et godt valg. Professionelle atleter som Stina Troest, der er OL-løber, er fast Puori-ambassadør og anbefaler især deres kosttilskud med Omega-3, D3-vitamin og Magnesium.

Køb Puori på Jala Helsekost

På Jala Helsekost kan du købe Puoris enestående produkter til de laveste priser. Ovenikøbet får du gratis fra ved køb over 295 kr. og dag-til-dag levering på alle ordrer. Gør noget godt for din krop, uanset behov med favoritterne fra danske Puori.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os