Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Gratis vareprøver og bonusgave

Gratis vareprøver og bonusgave

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

ingen produkter fundet

Kategorier

Puori
Den danske kosttilskudsproducent Puori, før kendt som PharmaNord, producerer kosttilskud til dem med en aktiv livsstil.

Læs mere om det spændende mærke og vores sortiment lige her >>

Puori - Kosttilskud til de aktive

Puori blev stiftet i København i 2009, dengang var de kendt som PurePharma, de skiftede dog navn fordi det forvirrede mange. De producerer og forhandler nemlig kun kosttilskud, og ikke pharmaceutiske produkter. De skiftede navn, men aldrig mission; at lave kvalitets-kosttilskud til aktive folk i alle aldre!

Puoris Ambassadører

Puori sponsorerer en række topydende atleter og helse-personligheder. Eksempelvis er Thomas Rode, Michelin-kok og “funktionel atlet”, en af Puoris samarbejdspartnere. Han lever efter Palæokosten og sætter stor pris på at maden han indtager kommer fra kvalitetsproducenter. Så hvorfor ikke også stille krav til sine kosttilskud?

En anden Puori ambassadør, er Stina Troest. Hun er professionel løber, og har bl.a. Løbet OL og VM. Hendes favorit produkt, er dette Puori3 som er en alt-i-en løsning. Du får 3x Omega-3 piller, 1x D3-vitaminpille og 3x Magnesiumpiller. Det hele kommer i en lille smart pose. Hver pakke indeholder 30 dagsdoser.

Puori produkter

Produkterne fra Puori er af meget høj kvalitet der gennemtestes og tjekkes. Derfor er deres sortiment ikke kæmpestort, da de vil kunne stå 100% indenfor alle deres produkter. Herunder vil vi gennemgå de mest populære produkter, så du kan få et overblik.

Puori Omega-3

Denne fiskeolie er helt fri for tungmetaller og er testet for renhed. Denne fiskeolie er så ren, at kapslen kan åbnes og indholdet drikkes, uden ubehag. Desuden er friskheden sikret mod sollys og andet, med ekstra mørke kapsler. De fungerer som en slags solbriller.

Puori Magnesium M3

Et magnesiumtilskud i topklasse! Magnesiummet bliver tilført fra 3 forskellige højtoptagelige kilder. Magnesium er med til at reducere træthed og bidrage til en normal muskelfunktion. I de senere år er det blevet et af danskernes foretrukne kosttilskud.

Synbiotics SB3 Sticks

Markedets smarteste mælkesyrekosttilskud! Denne bøtte kommer med 30 små “sticks” som indeholder en dagsdosis af mælkesyrebakterier. Du spise dem direkte, hælde dem over din yoghurt eller dine kolde favoritret. Den unikke blanding af mælkesyrebakterier, C-vitamin og probiotiske fibre får dette kosttilskud til at gå op i en højere enhed.

Puori - Altid billigt hos Jala Helsekost

Her hos Jala tænker vi på kunden i alle aspekter af butikken. Derfor sørger vi altid for at tilbyde de mest konkurrencedygtige priser i Danmark. Vi vil gerne være billigst! Derfor sparer du op til 25% på Puori kosttilskud, og det er endda med fri fragt hvis du køber for over 295 kr.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os