Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Sanotint
Sanotint producerer naturlige hårfarver, der kommer i en lang række forskellige farver. De har stort fokus på naturligheden af deres produkter, for at sikre dig et allergivenligt produkt. Alle deres produkter er fri for ammoniak og parabener. Læs mere om Sanotint her >>

Hvem er Sanotint?

Sanotint er en af de førende mærker indenfor plejende hårfarve. Deres produkter er baseret på de bedste ingredienser fra naturen, som anvender naturlige ingredienser til farvning og toning af håret. De har i mere end 30 år, arbejdet med naturlig farvning af håret, hvilket har givet den utroligt meget viden og erfarning på området.

Du er derfor altid sikret at du får den bedste kvalitet, når du køber et produkt fra Sanotint. Deres produkter er udviklet med naturlige ingredienser, så de er specielt velegnet til dig som gerne vil undgå unaturlige ingredienser, der kan være skadende for dit hår.

Naturlig Hårfarve

Sanotint har stort fokus på udvikling af naturlige produkter, som stadig giver gode resultater, ligesom almindelig hårfarve produkter. De bygger deres produkter på naturlige ekstrakter fra planter og samtidigt indeholder ingen af produkterne ammoniak. De har samtidigt stort fokus på at mindske bruge af PPD (P-phenylenediamine), som er et farve stof, der er specielt kendt for at blive anvendt i hårfarve produkter.

Sanotint Light

Sanotint Light er en serie af hårfarve, der fungerer som semi-permanent hårfarver. De bygger på naturlige planteekstrakter fra eksempelvis gylden hirse, olive, birk og vindruekerne. Samtidigt indeholder hårfarverne ingredienser som biotin og calcium panthotenate, der bidrager til vedligeholdelsen af håret.

Sanotint Classic

Sanotint Classic er deres permanente hårfarve serie, der giver farvning som holder i op til 3 måneder. Classic serien er også bygget på naturlige ingredienser, og indeholder ingen ammoniak, parabener, tilsatte metaller, formaldehyd og er samtidigt testet for nikkel.

Vejledning

Inden du farver hele dit hår, anbefaler vi altid at teste hårfarven. Dette gøres ved at blande en lille smule af farven, og påføre det på en hårtot. Lad det sidde i 30 minutter og vurder om du er tilfreds med farven før du farve hele håret.

Det er samtidigt en god ide, at vælge en farve, som ligger tæt på din naturlige hårfarve, da det giver det bedste resultat. Vi anbefaler også at du vælger en lidt lysere nuancen, da det ofte trækker lidt mørkere op i håret, og samtidigt er det nemmere at redde en for lys nuance end en alt for mørk nuance.

Allergivenlig Hårfarve

Alle Sanotints produkter har til formål at mindske brugen af kemiske farvestoffer. Det er dog ikke helt muligt at undgå dem 100% og de forskellige farve indholder derfor mellem 0,01% - 2% kemiske farvestoffer alt efter farvenuancen.

Sanotint forsøger at gøre deres produkter, så skånsomme som muligt for dit hår, og det gør deres bedste for at undgå allergi fremkaldende ingredienser. Du kan dog stadig godt opleve allergiske reaktioner, ved brug af deres produkter.

Det anbefales derfor at du tester en lille smule af produktet på din hud inden farvning af dit hår, for at finde ud af om du kan tåle produktet. Ved at testet hårfarven på huden inden anvendelse, kan du finde ud af om du kan tåle produktet.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os