Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

HUSK
HUSK er et naturlægemiddel der afhjælper forstoppelse, irritabel tyktarm, diarre og sænker et forhøjet kolesteroltal. HUSK produkterne består udelukkende af loppe frøskaller (Psyllium), og indeholder ingen tilsætningsstoffer.

HUSK er rig på kostfibre, der har en lang række gode virkninger.

Læs mere om HUSK lige her >>

Hvad er HUSK?

HUSK er et naturlægemiddel, som er godkendt af sundhedsstyrelsen. Det indeholder naturlige loppe frøskaller (Psyllium), som kommer fra den indiske plante Plantago Ovata. Loppe frøskallerne har en gavnlig virkning mod problemer i maven.

HUSK er et helt naturligt produkt, og indeholder ingen tilsætningsstoffer. Produktet kan både fås som pulver og kapsler.

Hvordan virker HUSK?

HUSK indeholder 85% kostfibre, der virker effektivt mod forstoppelse, diarré, irritabel tyktarm og forhøjet kolesterol.

Maven har svært ved at fordøje disse fibrene, og dermed forbliver de i tarmen. Fibrene suger væske og danner en gele masse, der er med til at blødgøre indholdet i tarmen. Det er med til at gavne fordøjelsen, da maven får mere at bearbejde. Derudover er det med til at forøge mængden af de gavnlige bakterier i tarmen, som stimulerer tyktarmen.

HUSK er altså gavnlig, hvis du ønsker en sund og velfungerende tarmflora.

HUSK mod forstoppelse

Din tarmflora påvirkes af dit aktivitetsniveau samt din kost, men du har også mulighed for at opretholde en normal tarmflora igennem tilskud til kosten. HUSK som kosttilskud virker mod forstoppelse, og bidrager til et øget indhold af kostfibre til din kost.

Fibrene i HUSK giver maven noget at bearbejde og blødgøre indholdet i tarmen, der giver en forbedret fordøjelse.

HUSK mod diarré

HUSK er gavnlig mod diarré, da det høje indhold af kostfibre er med til at stimulere bevægelserne i tarmen. Derudover forøges de gavnlige bakterier i tarmen, som giver en bedre fordøjelse. Oplever du diarré er det, udover kostfibre, vigtigt at du drikker rigeligt med vand.

HUSK mod irritabel tyktarm

Irritable tyktarm kan give store gener, og viser sig typisk som luftsamlinger i tarmen. Døjer du med irritabel tyktarm kan du med fordel tage HUSK, da et højt indtag af fiber er vigtigt. Kostfibrene i HUSK er med til at opretholde en normal tarmflora, og skaber balance.

HUSK mod forhøjet kolesterol

HUSK har en dokumenteret effekt på forhøjet kolesteroltal. Forhøjet kolesterol øger risikoen for åreforkalkning, som kan give blodpropper. Kostfibrene i HUSK er med til at binde en del af fedtstofferne, som virker mod forhøjet kolesterol.

HUSK medvirker til både at forebygge og nedbringe mængden af det dårlige kolesterol.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os