Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

HUSK
HUSK Psyllium Mavebalance er en dansk kosttilskudsserie, der er baseret på naturlige psyllium frøskaller, der bidrager til normal tarmfunktion samt en fordøjelsens normalfunktion. Med HUSK kan du få psyllium frøskaller i pulver- og kapselform.

HUSK - dansk kvalitet til tarmen og fordøjelsen

HUSK Psyllium Mavebalance er en serie af kosttilskud, der er tilgængelige i både pulver- og kapselform. Fælles for hele serien er, at den er baseret på naturlige psylliumfrøskaller, også kendt som loppefrøskaller. HUSK anvender varmebehandling i produktionsfasen, hvilket er et vigtigt led i kvalitetssikringen af psylliumfrøskallerne.

Loppefrøskallerne i HUSK har et højt fiberindhold (85% kostfibre), der optager væske og derved kan blødgøre tarmindholdet. Når skallerne absorberer vand, dannes der en gelé, som kan blødgøre afføringen og understøtte tarmens normale funktion.

HUSK er specielt udviklet til personer, der ønsker at tilføje flere fibre til deres kost, eller til dem, der har behov for et kosttilskud. Produkterne kan anvendes af gravide, de er fri for gluten og selv børn fra 6 år og opefter kan få glæde af fibrene.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os