Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Copenhagen Health
Copenhagen Health er specialister i kollagen og deres produkter er udviklet i tæt samarbejde med førende eksperter, hvilket sikrer god kvalitet, høj effektivitet og 100% renhed på tværs af hele sortimentet. Støt din indre skønhed med kollagen-favoritterne fra danske Copenhagen Health.

Læs mere om Copenhagen Health | Hvorfor er kollagen så populært?

Hvem er Copenhagen Health?

Copenhagen Health er en dansk virksomhed, der er specialister i det vigtige protein, kollagen. Deres evige drivkraft for kvalitet, effektivitet og naturlighed er årsagen til deres anerkendte kollagen-serie, som har opnået stor succes inden for landets grænser. Deres kosttilskud er udviklet i tæt samarbejde med førende eksperter under hele produktionsprocessen, hvilket er med til at give et 100% rent produkt.

Kollagen skal være tilgængeligt for alle

Med en vision om at kollagen og dets mange fordele skal være tilgængeligt for alle, prissætter Copenhagen Health deres produkter derefter. Derfor behøver du hverken at gå på kompromis med pris eller kvalitet.

Hvorfor er Kollagen så populært?

Kollagen er et protein, der naturligt dannes i de yderste hudlag, men i takt med alderen falder den naturlige kollagenproduktion, hvilket har betydning for både huden, leddene og musklerne. Kollagen anses nemlig for at have en opstrammende effekt på huden, mens det kan afhjælpe tidlige alderstegn i form af rynker og fine linjer. Ydermere har kollagen betydning for knoglernes nærliggende brusk, da det fungerer som en vigtig byggesten for netop dette.

Copenhagen Health Pro-Serien

Copenhagen Health har udviklet en pro-serie, som er lavet specielt til dig, der ønsker at få en komplet virkning af kollagenen og de supplerede vitaminer og mineraler. Med pro-serien, får du ikke blot kollagen i sin reneste form, du får også vitaminer og mineraler som eksempelvis C- og D-vitamin, der kan hjælpe til optagelsen og den naturlige dannelse af kollagen og Biotin, der har betydning for normalt hår. På den måde får du et effektivt kollagentilskud som henvender sig til flere behov på en gang, herunder huden, håret, knoglerne samt musklerne.

Copenhagen Health Original-Serien

Den originale og første serie fra Copenhagen Health er mindst lige så effektiv som pro-serien. Den eneste forskel er mængden af supplerende vitaminer og mineraler, hvorfor kollagentilskuddene i original-serien, ofte henvender sig til personer, der har et specifikt behov. Produkterne i original-serien er anerkendte for deres anti-wrinkle effekt og kan øge hudens elasticitet.

Klinisk testede favoritter til den indre skønhed

Alle produkter fra Copenhagen Health er klinisk testede og dokumenterede for effekten, kvaliteten og renheden, hvilket sikrer 100% transparente produkter, som du kan stole på.

Køb Copenhagen Health hos Jala Helsekost

Hos Jala Helsekost er vi vilde med favoritterne fra Copenhagen Health og derfor finder du det fulde sortiment hos os til DK’s bedste priser. Bestil i dag og kom i gang med dit nye kollagen-tilskud allerede i morgen.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os