Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Strath

Bio-Strath producerer en række produkter, der er specielt udviklet for at bidrage til at styrke kroppens immunforsvar. Bio-Strath er et naturligt kosttilskud, som indeholder 61 forskellige vitalstoffer samt unikke ingredienser fra gærsvampe.

Læs meget mere om Bio Strath her >>

Hvad er Bio-Strath?

Bio-Strath er udviklet med et helt specifikt formål, nemlig at styrke kroppens immunforsvar, så den nemmere kan komme igennem influenzasæsonen uden at blive ramt. Det er specielt sygdom som forkølelse og snue, der er et stort problem specielt i vinterhalvåret.

Bio-Strath er fremstillet af gærsvæmpe, urter og 61 forskellige vitalstoffer. Det giver kosttilskuddet sine unikke egenskaber, og gør det til et yderst næringsrigt kosttilskud.

Hvordan virker det?

Bio-Strath består af gærsvampen Saccharomyces Cerevisiae og en blanding af 50 forskellige urter. Gærsvampen indeholder aktive stoffer, som bidrager til det naturlige mikroflora i kroppen.

Et sundt mikroflora består af stærke slimhinder og en stærk barriere mellem tarmvæggen og blodbanerne, samt et stærkt immunforsvar. De udvalgte urter som er anvendt i Bio-Strath, er specialt udvalgt for at optimere optagelsen og virkningen af gæren.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os