Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

BETT'R
BETT'R er en dansk fødevareproducent, der tilbyder et bredt udvalg af økologiske, plantebaserede produkter. Deres mission er at inspirere til en sundere livsstil og en mere bæredygtig fremtid.

Delikate og bæredygtige fødevarer

BETT'R er en dansk fødevarevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af økologiske og plantebaserede produkter, herunder blandt andet plantepålæg, -postej og -drikke samt lækre hverdagssnacks. Virksomheden blev grundlagt i 2015 med en vision om at skabe en sundere og mere bæredygtig fremtid ved at tilbyde lækre og sunde madalternativer. BETT'R er dedikeret til at inspirere en sundere livsstil og at reducere miljøpåvirkningen ved at anvende økologiske ingredienser og minimere brugen af plastik.

BETT'R stræber efter at være bæredygtige i alle aspekter af deres virksomhed, og alle deres produkter er 100% plantebaserede, GMO-fri og uden tilsætningsstoffer. BETT'R tror på, at mad kan være en drivkraft for forandring, og de er fast besluttet på at gøre en forskel ved at tilbyde sunde, lækre og bæredygtige madalternativer.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os