Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Badeanstalten

Det går utroligt hurtigt i hverdagen, og vi glemmer helt at tage os godt af vores personlige pleje. Badeanstalten har udviklet en unik række produkter, der giver din krop og hud den nødvendige pleje den har brug for i en travl hverdag.

Læs mere om Badeanstalten og deres produkter her >>

Hvem er Badeanstalten?

Badeanstalten producere ærlige produkter til personlig pleje, som du kan anvende til at vaske, skrubbe eller smøre dig ind i. De ligger stor værdi i din personlige tid, når du står under bruseren eller ligger i badekarret, og har sat hverdagen på standby. Så skal du også kunne give dig selv en helt unik pleje og nydelse.

Udsøgte produkter

Badeanstalten producere unikke plejeprodukter i en klasse for sig, som er lavet på nøje udvalgte ingredienser, for at give din hud den optimale pleje. De har forskellige sæber, skrubs, cremer og olier i mange farver og dufte, som giver din hud en helt unik pleje.

Deres saltskrubs bruges til at fjerne døde hudceller på kroppen. Deres cremer er plejende og fugtende for ansigtet, og det samme er deres olier for kroppen.

Unikke ingredienser

Deres produkter er lavet på lækre råvarer som f.eks. nøddesmør, planteolier, æteriske olier og planteekstrakter. Produktionen finder sted i Danmark og de ligger stor værdi i at producere ærlige produkter, der har en plejende effekt på huden.

Produkterne er lavet af naturlige og rene råvarer fra så vidt muligt lokale producenter, de anvende eksempelvis honning fra lokal biavlere og birkesaft fra en skov i nordjylland.
Enestående håndværk Håndlavet sæbe er et glemt håndværk i Danmark, og derfor vil Badeanstalten gerne gøre det kendt igen gennem deres unikke produkter. De producere utroligt mange forskellige sæber i alverdens farver, dufte og konsistens.

Forkæl dig sevl

Vi har alle så travlt i dagen Danmark, og de kender det sikkert selv med mobilen der bipper konstant, og at man hele tiden skal være up to date med de social medier. Husker du at koble af og bruge lidt ekstra tid på dig og koble helt af?

Badeanstalten mener at badeværelset er det eneste sted vi virkelig har for os selv den dag i dag, og derfor er det også her hvor du virkelig kan forkæle dig selv. Deres produkter er derfor designet til brug på badeværelset, og de har til formål at pleje din krop og hud. Gør dig selv en tjeneste og prøv nogle af de unikke pleje produkter fra Badeanstalten.

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os