Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Emile Noel
Emile Noël er et lækkert økologisk fødevare brand, der tilbyder en masse forskellige olier, eddiker, saucer og meget mere.

Læs mere om Emile Noël lige her >>

Historien om Emile Noël

Emile Noël ligger i Sydfrankrig og har siden 1920 været kendt for deres ekstra jomfru olier, der er koldpressede. Emile Noël er en familiedrevet virksomhed der producerer økologiske olier af lækker og høj kvalitet, der laves på den gammeldags måde.

Udviklingen af brandet

Det hele startede tilbage i en lille mølle, hvor Emile Noël begyndte at lave olivenolie. Senere udkom de med en masse andre olier som solsikke,- argan,- nødde,- hørfrø,- og sesamolie af økologiske ingredienser dyrket siden 1972. Med tiden har Emile Noëls sortiment udvidet sig til flere tilbehør til bordet som dressinger, sennep, mayonnaise og ketchup.

Økologi: Emile Noëls produkter er lavet af økologiske ingredienser, hvor de gør alt for at holde kvaliteten fejlfri og delikat. Emilie Noël går ind for fair handel og fair lønning til producenter og medarbejderer.

Bestsellers fra Emile Noël

Ekstra Jomfru Olivenolie fra Emile Noel. Olien er økologisk. Emile Noel Mandelolie er koldpresset og økologisk. Olien udvindes direkte af mandler og af den første koldpresning. Emilie Noel Dijon Sennep Ø - Velsmagende dijon sennep på glas fra Emilie Noel. Emma Nöel Lavendel Sæbe - Velduftende sæbe med lavendel og økologisk lavendelolie.

Hvorfor skal du vælge Emile Noël?
  • Lækkert sortiment med olier, eddiker og andre tilbehør til bordet
  • Lækre vitamin og mineral holdige produkter

Køb Emile Noël billigt på Jala-helsekost

Hos Jala-helsekost har vi et stort udvalg af Emile Noël, fordi vi godt kan lide tanken bag disse produkter. En tanke som passer godt sammen med vores tanke omkring gode produkter på Jala-helsekost.

Se hele udvalget af produkter fra Emile Noël ovenfor!

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os