Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Gratis fragt over 295 kr. - ellers 25 kr.

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering

Kvalitet til lavpris

Kvalitet til lavpris

Bedst bedømte

Bedst bedømte

Kategorier

Udo's Choice
Udo’s Choice blev etableret i 1995 og har siden da været drevet af velkendte Panacea. Deres sortiment er bredt og kendetegnes specielt for den gode kvalitet og deres innovative tilgang til udvikling af problemløsende kosttilskud. Find din næste favorit fra Udo’s Choice, lige her.

Læs mere om Udo's Choice her>>

Hvem er Udo’s Choice?

Ideen startede i midt 90’erne da tidligere sundhedsekspert Udo Erasmus, blev offer for et slemt sygdomsforløb. Udo ønskede at finde midler, der kunne hjælpe ham til et mildere forløb, og endte i stedet med at knække koden til det der i dag er kendt som Udo’s Choice. Hans værdi stod klar fra start “sundhed er vigtigt, alle er vigtige, men du er vigtigst”. I dag drives Udo’s Choice af den populære producent Panacea, der står for produktion, udvikling og distribution af deres fantastiske produkter. Siden starten har Udo’s Choice stræbt efter at udvikle alternativer løsninger, hvilket også kommer til udtryk i deres sortiment.

Udo’s Olie - Hvorfor er det god for mig?

En af de alternative favoritter fra Udo’s Choice er de lækre økologiske olieblandinger, som er baseret på alt fra hørfrøolie til plantebaserede alger. Gennem årene har olieblandinger oplevet stor succes på det danske marked, fordi de adskiller sig fra normen. Udo udviklede nemlig et 100% vegetabilsk olieblanding med indhold af de vigtige omega-fedtsyrer (Omega 3,6 og 9). Ydermere passer de populære olieblandinger ind i et sortiment der fokusere på sundhed, da blandinger bidrager til en sund, energifyldt og frisk krop.

Olierne tager sig godt ud i hverdagens kost, hvor de fungere godt som smagsgiver, dog kan olierne også indtages rent efter behov. Dette gør det særdeles nemt at implementere i de daglige rutiner.

Hos Jala tilbyder vi Udo’s Choice DHA/EPA Oil Blend, Udo’s Choice Oil Ø og Udo’s Choice Ultimate Oil Blend, der er værd at overveje, hvad end du er på udkig efter et vegetabilsk alternativ til den klassiske fiskeolie eller bare efterspørger en kompromisløs kvalitet.

Udo’s Choice Mælkesyrebakterier/Probiotika - Hvorfor er det godt for mig?

Udo’s Choice mælkesyrebakterier er en unik del af det brede sortiment. Siden starten har Udo’s Choice haft et mål om at bringe sundhed til hele familien, hvorfor man har valgt at specialudvikle kosttilskud som egner sig efter hvert familiemedlems behov.

En af fordelene ved Udo’s Choice er den knivskarpe kvalitet, som afspejler sig gennem hele sortimentet. Deres Mælkesyrebakterier er yderst effektive, og indeholde helt op til 30 milliarder levende bakterier pr. daglig dosis. Det er en unik mængde, som bidrager til den optimale effekt. Gør noget godt for din mave- og tarmflora med Udo’s Choice mælkesyrebakterier.

Udo’s Choice til hele familien - Hvem henvender det sig til?

En af de vigtigste værdier for Udo’s Choice er, at bringe sundhed til hele familien. Derfor har man nøje udviklet specialdoserede kosttilskud, som egner sig til forskellige aldersgrupper, så hele familien kan være med efter behov.

Udo’s Choice aldersgrupper:
  • Udo’s Choice Super Infant 3-5 år
  • Udo’s Choice Super 8 fra 5 år og opefter
  • Udo’s Choice Super Children fra 5-15 år
  • Udo’s Choice Super Adult 16-65 år

Dosering af Udo’s Choice - Hvordan skal det doseres?

Vi anbefaler at man søger den specifikke doseringsbeskrivelse på det konkrete produkt. Dog er en tommelfingerregel at den daglige dosis for omegafedtsyrer ikke bør overskride 1-1,5 g. Der findes endnu ikke nogle begrænsninger for dosering af mælkesyrebakterier, men vi råder dog til altid at dosere et kosttilskud med måde. Har du yderligere spørgsmål vedr. dosering er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Anmeldelser

Jeg er kæmpe fan af Udo’s Choice, det er bare et produkt man tør stole på og som altid giver fornemmelsen af god kvalitet - Birthe Vergilius

Har gennem længere tid, givet mig fornemmelsen af en mave i balance, det er uovertruffen. Jeg kan ganske enkelt ikke undvære den. (-: - Michael Mads Jespersen

Var skeptisk med kosttilskud i starten, men jeg må sige at jeg positivt overrasket. - Hanne Juul Hansen

Gns. af 15 anmeldelser af Udo's Choice : 4.86 (0 - 5)

Brug for hjælp?

Har du et problem med din ordre, et spørgsmål til et produkt eller andet? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os